31 december 2013

Liz Coley - Berövad

Angie Chapman tittar sig i spegeln och känner inte igen sig, det är en mager och blek främling som tittar tillbaka. 
Alla säger att Angie är 16 år och att hon har varit försvunnen i tre. Angie själv är 13år och hon har just kommit tillbaka hem efter att ha varit i skogen och campat. 

Angie minns ingenting om vad som har hänt de här 3 åren från det att hon skulle kissa och försvann i skogen tills hon helt plötsligt en dag stod på sin gata och var hemma hos sina föräldrar igen. 

Ärren som hon har kring hand- och fotleder vittnar om att hon har varit utsatt för någonting hemskt, men ingen vet vad men med hjälp av en psykolog ska de försöka hitta igen minnena och sakta men säkert måste Angie börja bearbeta allting som hon har varit med om.

Verkligen en fashinerande bok, jag har aldrig läst någonting liknande och jag verkligen gillade den. Jag vill hela tiden läsa mer för jag vill veta vad Angie och hennes alteregon har varit med om och att allting kanske inte ens började för tre år sedan. Kroppen är rätt fantastisk när det gäller att hantera hemska saker så det känns inte som en påhittad story utan att hjärnan verkligen kan göra alteregon som får uppleva de olika hemska sakerna så att Angie inte ska få bli tvungen att hantera allting själv.
 Betyg 5 av 5

Boken finns att köpas på  adlibris   bokus   cdon  

2 kommentarer:

  1. Hört talas om den här. Låter väldigt intressant. Gör en notering på vill läsa läslistan. :)

    SvaraRadera
  2. Har denna hemma och bara hört bra saker om den måste verkligen läsa den.

    SvaraRadera

Månadsläsning [Juni - September 2023]

  28. Magnus Nordin - Midsommar morden   29. Roslund & Hellström - Tre minuter   30. Henning Mankell - Innan frosten  31. Jonas Moström ...