3 december 2013

Jag vill men det går inte att läsa

Jag vill verkligen läsa, jag har massor med böcker som jag vill plöja men någonting gör att jag inte har ro i kroppen att koncentrera mig en längre stund på en bok. Jag läser en stund innan jag går och lägger mig men somnar tyvärr rätt fort. 
Sen på dagarna spelar jag mest spel och plöjer serier men suget efter att läsa den, den och den boken finns ju där. Och det är inte enbart böcker jag inte har eller böcker jag inte har påbörjat utan böcker jag håller på med som jag verkligen vill läsa men det tar stopp. 

Jag har haft perioder i mitt liv då jag inte har läst så mycket utan har gjort annat men jag har inte varit med om det här tidigare så jag vet inte vad jag ska göra åt det.
Det kan ju bero på att jag äntligen har träffat en bra sjukgymnast som har gett mig hopp om att kunna åter leva livet fullt ut, utan att smärtorna bromsar mig. Har påbörjat behandling och just nu går jag på medicin för att få bort inflammationen som jag har i rygg och nacke... 
Men jag vill ju läsa NU!

Om ni har lust att tipsa om en riktigt bra bok så kanske det är ett sätt att få fart på läsning, ni kan ju kika in här ovanför under fliken "olästa böcker" och se om ni hittar någonting riktigt bra där :) 


3 kommentarer:

 1. Ibland tycker jag att det blir så att man inte har tid för läsning på samma sätt när man genomgår förändringar i livet, vare sig det är bra eller dåliga förändringar. Som om man själv behöver anpassa sig lite först innan man kan slå sig till ro så att säga. När jag känner att jag vill läsa men inte riktigt får till det brukar jag satsa på väldigt korta och lättlästa böcker, då brukar det lossna :)

  SvaraRadera
 2. Ibland händer det att man tappar läslusten av olika anledningar, hoppas du hittar tillbaka snart och du ska se att det lossnar snart.
  Bra att di hittat en bra sjukgymnast. Hoppas verkligen att du blir bättre snart och att det verkligen ger resultat.

  SvaraRadera
 3. Jag hade nästan ingen läslust alls från maj till november. Nu verkar det äntligen ha släppt.... Jag ville också läsa men det gick bara inte. Det släpper nog för dig också :)

  SvaraRadera

Månadsläsning [Juni - September 2023]

  28. Magnus Nordin - Midsommar morden   29. Roslund & Hellström - Tre minuter   30. Henning Mankell - Innan frosten  31. Jonas Moström ...