28 november 2013

Tv - serier [v48] del 1

Åh vad arg jag blir! Är det här bryta upp förhållande veckan? Inga av mina shipade par går det bra för just nu och jag som verkligen vill ha lyckliga slut och massa kärlek!!

the Mentalist s6x8
Äntligen fick vi veta vem Red John är, man har ju väntat i några säsonger.
Och det var McCallister och Jane ströp han när han i och för sig redan var döende, men äntligen fick Jane sin hämn. Om de nu inte gör någon twist på det och man fortfarande inte har hittat Red John.
Man kan ju aldrig vara säker när det gäller the Mentalist.

Beauty and the Beast s2x8
Vincent överlevde precis som jag sa och tog med sig Torri till Cath, snacka om okänslig kille.
Sen vill Vincent och Torri döda Reynolds och Gabe försöker göra allting för att Reynolds ska åka i fängelse och att Vinc och Torri inte ska döda han.
Gabe lyckades får Reynolds att erkänna och Vinc lyckades sätta Cath i fara när han hoppade på motorhuven så hon krockade och sen sköt hon Vinc.

Jag är SÅ arg!! Nu vill jag nästan inte se serien längre, det absolut bästa med serien var ju Vinc och Cath och att det var dem och att ingenting kunde komma i mellan och att det inte fanns något triangeldrama och att han var så gullig och inte ett svin.

Hart of Dixie s1x3
Det visar sig att Shelby inte väntar Bricks barn.
Wade kysste Zoe, nog för att han var påverkad av smärtstillande men i alla fall.
Zoes släktingar har äntligen börjat komma till sans och de kommer få en relation så småningom, men varför var det vibbar mellan Wade och Zoes kusin? NEJ NEJ NEJ!!!!
Nu blir ju det här oxå en serie som jag inte kommer vilja se, jag ser ju bara i väntan på Zoe och Wade, och då kan ju inte Wade ha ett seriöst förhållande med Zoes kusin. 
Däremot kul med hon som uppträdde, hon var med i förra säsongens the Voice och jag gillade verkligen henne men minns ju inte vad hon heter.

NCIS LA s5x10*Äntligen blir det Kenzi och Deeks men nä då skickar Hetty iväg Kenzi på ett uppdrag.

Awkward s3x17Jake och Tamara tävlar mot varandra om president platsen och Jake blir jätte sur på Tamara när hon vinner. Jenna har äntligen förstått hur illa hon har betett sig och vilket svin till typ pojkvän hon har/hade. Den enda som var snäll mot Jenna var Matty men nu verkar det som att det kommer bli Jenna triangeldrama i framtiden.

Chicago fire s2x8

Shay har ansökt om förflyttning och hon spårar ur mer och mer, hennes flickvän är inte så bra för henne, det insåg hon äntligen själv oxå efter att Dewon slagit sönder och snott allting av värde från lägenheten. Voight är tillbaka och jävlas den här vändan med Cruze och hans bror.
Jaha så blev det Dawson och Casey, jag tycker det har varit fram och tillbaka där sen första avsnittet och från början ville jag ha ihop dem men inte nu längre, jag gillade den Dawson är när hon är med Peter Mills, men nu har han ju gått vidare.
Där kom Sophia Bush in i Chicago fire som Erin Lindsay som vi sen kommer träffa på i Chicago PD.

the Originals s1x8
Det skulle var lite roligare om Klaus Rebekah och Elijah kunde samarbeta och inte bete sig som snorungar, jag gillar verkligen alla tre. Skönt att vi blir av med Tyler ett tag tack vae Rebekah.
Elijah och  Hayley har verkligen kemi, hoppas det kommer hända någonting där i framtiden.
Så många och ändå vann Klaus, smart av Rebekah att säga åt Marcel att ta upp myntet för att sluta blodbadet men nu står ju dem båda på Klaus hatlista som bara växer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...