7 november 2013

Tv - serier [v45] del 1

the Carrie Diaries s2x2
Äntligen berättade Carrie för Sebastian hur hon känner och tänker och han vill verkligen ha henne tillbaka. Sebastians pappa är värsta sämsta pappan som försöker köpa sin son och jag längtar tills Sebastian en dag kommer sätta ner foten och berätta hur han känner det.
Walt fyllde 18 och hoppas på att bli tillsammans med Bennet vilket de mer eller mindre blir.

Beauty and the Beast s2x5
Kat blev attackerad av ett nytt monster Zack och Vinc blev orolig och han kan verkligen inte stå emot sina känslor som han har för henne. Visar sig att Zack och Vinc är gamla kompisar och att de har trott att den andra varit död, J.T var till och med på Zacks begravning.
Men Zack är rätt förbannad på Vinc för att han sårat han genom att sno hans tjej för läääänge sen.
Cath listade själv ut vem som nog är hennes biologiska pappa, det här blir spännande!!!

Visst var den nya killen Zack spelad av Blair Redford som var med i the Lying game och Switched at birth?

Hart of Dixie s3x5
Bara 13% i Blue bell tycker att Zoe och Joel passar ihop.
Zoe råkar ta på sig ett skogsäventyr och Wade erbjuder sig att följa när Joel inte vill men hon tackar nej och det slutar med att George följer med.
Meatball försöker impa på Lemon, Joel försöker impa på Zoe och visa alla att han är värdig henne och hela Bluebell tror att Zoe och George kommer bli tillsammans.
Varför tycker inte alla att det ska vara Zoe och Wade?

New girl s3x7
Nick satt sig lite i skiten när han ska försöka vara Jess pojkvän samtidigt som en cool killkompis.
Men så klart ordnade sig allting till slut :)

Awkward s3x13
Jenna och Collin är nu tillsammans men hennes vänner vill inte umgås med Collin utan de är mer team Matty. Och Matty försöker verkligen få tillbaka Jenna fast hon inte vill...

Betrayal s1x6
Jack slutade på sitt jobb eller försökte och nu ligger lär han få problem.
Drew är så svartsjuk och misstänksam, och bara för att Jack hade skurit sig i handen kan han ju inte tro att han har en affär med hans fru.

the Originals s1x6
Rebekah vill inte ha kaos och bråk utan leva ett fritt liv, sen låg hon med Marcel igen, de åter upplevde gamla minnen kanske. Sen försökte Rebekah övertala han att åka med henne därifrån, men han vill inte lämna sina vampyrer, sin stad och sitt hem.
Elijah måste ju vara den bästa brodern man kan ha och han är även en super bra kompis, om han nu inte har mer känslor än så för Hayley.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Månadsläsning [Juni - September 2023]

  28. Magnus Nordin - Midsommar morden   29. Roslund & Hellström - Tre minuter   30. Henning Mankell - Innan frosten  31. Jonas Moström ...