16 september 2013

S.J Bolton - Odödlig


Det här är tredje delen i serien om Lacey Flint och den är verkligen inte fristående för den tar inte upp problemen som varit i tidigare böcker och historiken om Lacey så lär de tidigare böckerna före ni ger er på den här. 

Barney är en ungpojke som har sett saker, sånt som barn inte borde se.
Det går en seriemördare lös, en mördare som är ute efter pojkar i hans ålder och han tömmer dem på blod och lämnar de på någon strand. 

Poliserna Dana Tulloch och Mark Joesbury finner inga ledtrådar och är väldigt förbryllade över mördaren och han börjar döda de kidnappade pojkarna i en allt snabbare takt, han verkar inte riktigt ha tid att förvara längre. 
Lacey Flint pratar med sin psykolog och finner ingen anledning till att återgå till jobbet och hon vill verkligen inte bli indragen i de hemska pojkmorden men när grannpojken ber om hjälp så vet hon inte längre hur hon ska göra. 

Så klart att Lacey Flint blir indragen på ett eller annat sätt även om det inte handlar så mycket om henne och de övriga karaktärerna i den här boken utan den fokuserar betydligt mer på själva morden och Barney. Så karaktärerna tar inget direkt kliv framåt samtidigt som vi får "träffa" dem igen.
Jag hade gärna fått ta del av lite mer om alla karaktärerna för att serien skulle ta ett kliv framåt. 
Betyg 4 av 5

Boken finns att köpas på  Adlibris  Bokus   CDON

2 kommentarer:

  1. Och fortfarande har jag inte hunnit läsa något av denna författare, känner att det är hög tid för det snart! :)

    SvaraRadera
  2. Den här ska läsas, ska bara läsa den andra boken först! :)

    SvaraRadera

Månadsläsning [Juni - September 2023]

  28. Magnus Nordin - Midsommar morden   29. Roslund & Hellström - Tre minuter   30. Henning Mankell - Innan frosten  31. Jonas Moström ...