19 augusti 2013

Tv - serier [v33]


Teen Wolf s3x11
Blev lite förvånad när Mr Argent säger att de inte ska gnälla på Scott för att han gör det han tror är enda sättet att rädda sin mamma och Mr Stilinski. Men varför gav han sig till Cora?
Lydia kysste Stiles!! Men varför är Allison typ klädd i nattlinne när Scott och Stiles har på sig jeans och tshirt när de lägger sig i sina isbad. Aha det var Scotts pappa som var FBI agenten.
Men nu är det som gjort oxå så att det kommer bli Stiles & Lydia och Allison & Isaac.
Han som spelar Stiles är en riktigt bra skådis, han såg verkligen ut som att han skulle svimma eller få en panik attack.

Under the Dome s1x08
Man blev ju inte direkt förvånad när Junior gick över till den ännu ondare sidan. Fast den sidan blev ju inte kvar efter det här avsnittet, smart av Barbie att spränga så alla skulle ha vatten och Junior visade att blod är tjockare än vatten.
Barbie är som värsta McGyver, och helt klart en av mina favorit karaktärer i serien. Sommaren 2014 kommer säsong 2, vilket jag ser framemot men ännu finns det några avsnitt kvar av första säsongen.

Switched at Birth s2x20
Angelo fick tillbaka sin dotter men Regina vill inte hjälpa han att uppfostra hans dotter Abby.
Så typiskt att John inte kunde hjälpa Ty men då får vi se om han kommer tillbaka lagom till nästa säsong börjar eller om han kanske dör där borta, det skulle vara hemskt för vill se Ty och Bay tillsammans de hör lixom ihop. Och de fick inte ens sina scener idet här avsnittet.
Sen att han åker för att han inte vill verka "mesig" men han vill inte förlora Bay heller.
Vad kul att Emmett var ärlig med Toby om att han inte verkar lycklig och sen att Simone ringer och säger och säger att hon har klamydia och att Toby och Emmett behöver testa sig.
Daphne är verkligen illa ute vad trodde hon att det inte fanns övervakningskameror på kontoret?
Men vad söt Travis och hans tjej är.

Do no harm s1x08


Saving hope s2x08
Jag kan inte hjälpa det men jag vill ju se Alex med Joel, men han lär ju inte vara kvar så länge till och då kommer den här serien tappa en hel del tror jag.
Hoppas Saving hope fortsätter vara så här bra så får säsongen ett bra slut och man såg ju vad som kommer i nästa avsnitt, att Alex blir singel och Joels flickvän stör sig på att de har en nära relation.

Covert affairs s4x05
Jag förstår inte hur Annie kan få jobba under sitt riktiga namn och att hon aldrig ens färgar håret när hon gör sina spion uppdrag. Och hur dumma får Annie och Auggie bli när han ringer till hennes telefon det är ju hur lätt som helst att upptäcka då att han har ringt.
Sen Annies nya uppdragsgivare gillar jag inte och sen att Annie går in i alla situationer och möten och hon verkar aldrig vara orolig för att någon kommer försöka mörda hon.

Twisted s1x10 *paus till januari*
Danny blev avstängd från skolan, men konstigt hur man kan bli avstängd utan bevis hur svårt är det för en grupp tonåringar att få någon avstängd från skolan genom sina åsikter är ju inte så svårt.
Pinsamt när Jo pratade för Danny, när hon försa sig.
Man fick ju se vem som la ut filmen på Lacey och Danny, nu kommer hon få det tufft i skolan och nu lär inte Jo och Lacey vara kompisar nå mer. 
Tycker det är konstigt hur hon som ska hjälpa Jos pappa att lösa Reginas död att hon direkt misstänker att Danny är skyldig.

1 kommentar:

  1. Jag vill också se Alex med Joel nu, Ser fram emot morgondagens avsnitt och det var längesedan jag längtade efter saving hope :)

    SvaraRadera

Månadsläsning [Juni - September 2023]

  28. Magnus Nordin - Midsommar morden   29. Roslund & Hellström - Tre minuter   30. Henning Mankell - Innan frosten  31. Jonas Moström ...