27 augusti 2013

the Mortal Intruments: City of Bones


I söndags var jag iväg och såg City of Bones, och  mina förväntningar var inte super höga men hoppades att filmen skulle göra boken rättvisa och att de inte skulle ha tagit bort/ändrat för mycket. 
Hade inspekterat rollsättningen oxå och var väll inte super nöjd med de manliga rollerna...

Men skådisarna gjorde ett riktigt bra jobb så okey de fungerar i sina roller och känns inte super tokiga fast jag hade ju gärna haft någon snyggare skådis som Jace.
Och vad läskig filmen var stundvis, jag förstår verkligen femtonårsgränsen! Jag hoppade till och tyckte det var äckligt ibland, likadant gjorde mina vänner som såg filmen med mig. 
Så vad tyckte jag om filmen då?
Jaaaa den var jätte bra, lite seg så där i början när vissa händelser hände lite i "fel" ordning så då satt man mest och hade åsikter och funderade och granskade men sen släppte det och swish så var filmen slut och jag ville genast hem och köpa resten av böckerna och längtar efter att se fortsättningen som kommer 2014. 

De hade med många bra detaljer och händelser som jag ansåg var viktiga och filmen gjorde boken rättvisa så det ska bli spännande att se hur fortsättningen blir. 
De i mitt sällskap som inte hade läst boken gillade oxå filmen och blev sugna på att läsa böckerna.

Andra boken, Stad av Aska kommer ut i höst, men man kan ju läsa böckerna på engelska. Funderar på om jag ska ge mig på det fast jag inte är så bra på att läsa på engelska, jag har inte tid att koncentrera mig för att få det att flyta på utan det blir så hackigt när man har barn och hundar som vill ha uppmärksamhet. 

4 kommentarer:

 1. Vad bra att du gillar den. Ska se den i helgen :)

  SvaraRadera
 2. Har längtat så att se denna, i helgen är det äntligen dags :)

  SvaraRadera
 3. Största anledningen till att jag vill se/läsa nästa del är att jag vill veta om Clary och Jace verkligen är syskon, haha! Har svårt att tro att de verkligen är det, men ändå

  SvaraRadera
 4. Jag tycker filmen var riktigt bra, och vill läsa resten nu! Och ser fram emot nästa film.

  SvaraRadera

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...