29 augusti 2013

Cathi Unsworth - Weirdo


Det har nu gått tjugo år sedan den då femtonåriga skolflickan Corrine Woodrow dömdes för mordet på en klasskamrat, men nya dna-bevis antyder att Corrine inte var ensammen om dådet och privat detektiven Sean Ward har fått i uppdrag att nysta i Corrine fallet så han reser till den lilla staden Ernemouth för att ta reda på sanningen. 


I en liten stad som Ernemouth är det inte lätt för Sean Ward att få folk att prata om det som hände för tjugo år sedan för de vill inte dra upp det hemska som hände och ju mer Sean nystar desto mer hemligheter verkar det finnas. 
Men till sin hjälp har han Francesca som är den lokala tidningens chefsredaktör, och för varje hemlighet som de gräver fram desto närmare kommer de dem som en gång har tystat ner sanningen.

Jag gillade den här boken, det var hög fart och man har delat upp så att varannat kapitel handlar om Sean i nutid och varannat handlar om Corrine och hela storyn om vad som hände för tjugo år sen.                                       Betyg 4 av 5
Boken finns att köpas på  Adlibris   CDON

1 kommentar:

Månadsläsning [Juni - September 2023]

  28. Magnus Nordin - Midsommar morden   29. Roslund & Hellström - Tre minuter   30. Henning Mankell - Innan frosten  31. Jonas Moström ...