14 juli 2013

Tv - serier [v28]

Continuum s2x09
Nu är Julian ute på frifot och han sitter fast mitt i smeten oavsett om han vill eller inte, för i framtiden var det han som grundade motståndsrörelsen.  Jag förstår dock det han gjorde i framtiden, stänger ner fabrikerna när kropparna arbetar och arbetar och hjärnan är avstängd och chippad, inget liv alltså.

the Killing s3x07
Så spännande serie!! Jag älskar verkligen den här säsongen, det kryper verkligen i hela kroppen på en när det närmar sig att man ska hitta den skyldige, det här är som att läsa en riktigt bra bok, man vill bara ha mer NU! Slutade riktigt spännande oxå.

Do no harm s1x01-03
Dr Jason Cole är schitzofren? Eller någonting, han har i alla fall ett alterego som heter Ian Price som är ute efter att förstöra hans liv så han har tagit försiktighets åtgärder så att hans alterego inte ska operera några patienter och nu är han less på att få sitt liv förstört och vill bli av med sitt alterego för evigt.

Bent s1x01-02
En komedi serie om Pete som är en hantverkare som ligger med allt som rör sig och får sparken för att han försover sig men nu har han fått ett större projekt hos Alex som är nyskild och nyinflyttad, hon har även en dotter Charlie, som tyr sig till Pete om lite av varje.
Jag gillade de här två första avsnitten, det är inte skämskudde komedi utan rätt låg nivå och man mer mystittar och hoppas på att olika personer ska få ihop det ;)

Under the Domes s1x03
Så himla bra serie!! Det blir bara mer och mer spännande.
Junior är verkligen inte frisk, tror att the Dome orsakat att Angie inte vill vara tillsammans med han och tror att det kommer bli bra när han har henne inlåst i en jordkällare/bombrum.
Sen att Angies bror inte undrar var hon är tycker jag är konstigt, borde man inte försöka hålla ihop lite med sin familj när så många dör och är försvunna.
Jag gillar Barbie karaktären, bara smeknamnet är så härligt annorlunda.

Switched at Birth s2x15
Nu fick vi veta hur det skulle ha blivit om Regina hade sagt någonting direkt hon upptäckte att Daphne inte var hennes biologiska dotter. Att John vill ha vårdnaden om båda flickorna har man alltid förstått för han är så egoistisk och småsint.
Det var antagligen hans dröm vi såg hur han hade fått dö ensam och bitter och alla hade varit arga på han men nu hoppas jag att han kommer ändra på sin attityd.

Teen wolf s3x06
Vilket läskigt men bra avsnitt!! De tar in på ett motell och alla blir helt galna på olika sätt och kanske inte så konstigt då att det är hög självmordsstatistik på motellet.
Äntligen fick Derek och läraren ihop det, så då har vi en till på deras sida men hur tror vi Derek kommer göra? Döda en av sina egna känns inte som ett alternativ.
Jag gillar verkligen att i den här serien så är man inte liten och hjälplös bara för att man inte är bland de som kan bli varulvar eller andra varelser utan de får göra minst lika mycket för att hjälpa tillbaka.
Och Stiles är min stora favorit, han hade jag verkligen velat ha som bästa vän!! och Lydia börjar jag gilla mer och jag, har som ogillat henne tills nu samma sak med tvillingarna, jag hoppas nu de kommer joina de goda lite mer.
Allisons pappa vet mer än han låtsas om och han har verkligen konstiga kontakter.

the Fosters s1x06

Jag gillar Wyatt och tycker inte det ska hända någonting mellan Callie och Brandon än, kanske senare men inte just nu i alla fall så tills vidare kan hon hänga med han även om han ställer till med en del trubbel men han verkar verkligen gilla henne.
Så typiskt Mariana att vara bitter, svartsjuk och förstöra för Jesus och Lexie, kunde hon inte ha varit tyst om att J & L haft sex. Mariana fortsätter träffa sin mamma och att hon fick en present av henne.


Den där gruppen Callie var och pratade med, flickan Sarah känner jag igen men jag kan inte komma ihåg från vad det är hon som spelar Lacey i Body of proof. Och det var en liten surprise att Callie skulle göra någonting så vi fick reda på vem Liam är och han kändes inte som en trevlig typ.

Saving hope s2x03
Jag ogillar verkligen delen där Charlie ser och hör de som ligger i koma. Jag har två ship i den här serien och det är Alex  & Joel samt Maggie & Gavin.
Jag gillade de olika fallen i det här avsnittet annars har det varit lite si och så i tidigare avsnitt.

Cult s1x10-11
Nu fick vi veta att Nate lever och vem som ligger bakom allting. Man fick verkligen ta del av mycket information om vad som egentligen pågår men det känns som att alla ljuger bakom ryggen på alla.

Twisted s1x05
Jag vill se Jo med Rigo, det finns kemi där men jag är inte säker på att det kommer bli någonting i alla fall utan Jo känns så ihop parad med Danny. Rigo såg så ledsen ut när Jo och Danny dansade och jag önskar Jo hade sett hans min. För Danny och Lacey are so ment to be!!

Graceland s1x05Ja men Briggs och Charlie kanske blir ett nytt ship men inte om Charlie tar droger på riktigt, men hon hade ju inte direkt något alternativ där i slutet men kändes som att det inte var hennes första gång. men jag har så svårt för hon ibland men kan inte riktigt förklara varför. Spännande slut i alla fall.


1 kommentar:

  1. Jag förstår inte hur du hinner se på så mycket serier plus läsa böcker! :) det är imponerande :)

    SvaraRadera

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...