26 juli 2013

Harlan Coben - Beskyddaren

Att Harlan Coben med sin deckarserie om Myron Bolitar ofta har sina böcker på bästsäljar listorna är kanske ingen nyhet för oss som gillar att läsa deckare. Men den här gången är han tillbaka med en ny serie, en deckare för ungdomar men det är en spinoff på Myron Bolitar, den här boken handlar om hans brorsson Mickey Bolitar.

Livet kan inte bli mycket värre för Mickey än det är nu, hans pappa har nyss dött i en bilolycka och hans mamma befinner sig på behandlingshem, han blev tvungen byta skola för just nu bor han hos sin farbror Myron.
Mickeys tjej Ashely försvinner helt plötsligt bara en dag och han försöker följa alla spår för att hitta henne men istället träffar han på massor med konstiga personer bland annat en äldre kvinna som säger att hans pappa lever.

Jag verkligen gillade den här boken och karaktärerna, sen att det blev lite väl våldsamt utan konsekvenser och man lämnades med en del frågor är ju en annan sak.

Betyg 4 av 5

Boken finns att köpas på Adlibris, Bokus, CDON

1 kommentar:

  1. Jag har inte läst så jättemånga av hans böcker, men de jag har läst har varit mycket bra, ser fram emot att läsa flera av hans böcker.

    SvaraRadera

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...