14 juni 2013

Tv - serier [v24]


Elementary s1x22-24 *säsongs avslutning*
Den här serien var faktiskt bättre än vad jag först trodde. Visst alla avsnitt var inte super bra men då var vissa verkligen bra och gjorde att jag bara ville se mer, men det har inte varit någon serie som jag har prioriterat utan tittat på när jag haft tid över, serien är lite urspårad ibland eftersom sherlock är så konstig men det är tydligen så han ska vara. Till hösten börjar säsong 2.

the Killing s3x03
I det här avsnittet så hände det egentligen inte speciellt mycket förutom att vi fick konstaterat att det var lik i säckarna som Linden hittade och att de verkar jaga en serie mördare. Men jag är så taggad på att se mer av den här säsongen, just nu är en vecka mellan avsnitten länge.

Continuum s2x07
Att Julian blev frisläppt kändes väldigt oamerikanskt med tanke på vad han var delaktig i + att han faktiskt sköt en polis. Vad bra att Kiera och polisen som har ogillat henne ska arbeta ihop och var det bara jag eller verkar han lite intresserad av hon?

Awkward s3x10

Men vad jobbigt för Jenna att få höra att Matty skämdes i början när de började träffas, eller pratar de om innan de blev officiella? Äntligen har Jake insett att Tamar inte behandlar han speciellt bra, men att hon skulle inser det samtidigt kändes bara konstigt. Men vad gör Jenna? Eller hände det kanske inte ens att hon och Connor hånglade?

the Fosters s1x02
Åh vilken mysig serie!! Jag har verkligen saknat den här typen av serier i mitt vecko schema så nu hoppas jag att den kommer finnas kvar några säsonger, ja så länge den fortsätter utvecklas och vara bra! Den enda personen jag har lite svårt för är Brandons flickvän hon känns så falsk annars så gillar jag alla karaktärer, det är så roligt att få "lära känna" dem mer och mer.
Inte riktigt passande Jesus och Lexie, och jag förstår inte varför han tog smällen för Mariana, även om hon är hans tvilling så kanske hon borde lära sig av sina misstag.
 

1 kommentar:

  1. Jag tycker att denna säsong av The Killing är så mycket bättre än de tidigare två, så glad att den fick en till chans.

    SvaraRadera

Månadsläsning [Juni - September 2023]

  28. Magnus Nordin - Midsommar morden   29. Roslund & Hellström - Tre minuter   30. Henning Mankell - Innan frosten  31. Jonas Moström ...