27 juni 2013

Sherryl Woods - I kärlekens hamn

Den Kevin O'Brien har återvänt till hemmet där han växte upp för att komma närmare sin familj efter att hans fru dött och han numera är själv med sin son.
Kevin har grävt ner sig i sina funderingar och det andra tror är sorg är egentligen mest dåligt samvete över hur allting hade utvecklats.

Shanna Carlyle är ny i stan och håller på att öppna en bokaffär som ligger vägg i vägg med Kevins systers blomster affär. Redan första gången Shanna och Kevin möts så förstår hon att han är en sargad själv, den typen av kille som Shanna har lovat sig själv att undvika men samtidigt är Kevin och hans son så oemotståndliga.

När Shanna och Kevin äntligen har börjat bygga upp någonting så kommer någon från Shannas förfluta och river allting och ingen av dem verkar se något sätt att återförenas.

Det här är en typisk Harlequin rom, jag gillar den och skulle verkligen vilja handla in i Shannas bokaffär, men det är nog biten med bokaffären som är bäst. Kärleks historian är fruktansvärt förutsäg bar men samtidigt är det avkopplings läsning på högnivå. 
Betyg 3 av 5

1 kommentar:

  1. Jag hoppas också att nästa avsnitt av saving hope blir bättre i nästa avsnitt. Jag ska se om jag lyckas spara avsnitt av twisted, men det är ju så spännande så det går nog inte =P

    Jag hoppas att nattstad löser det med kommentarerna set kom nu när dom lanserade en ny desgin funktion med dom brukar vara snabba att lösa det :)

    Trevlig helg!

    SvaraRadera

I min brevlåda [November 2021]

2 överrasknings rec.ex 12 köpta böcker, 1 läst Från toppen, Rec.ex (läst), Överraskning, 3 köpta på röda korset Rec.ex:   1 Överraskning:   ...