26 juni 2013

Gena Showalter - Alice i Zombielandet

Alice Bell lever med sina föräldrar och sin lilla syster som hon älskar över allt annat men deras pappa håller familjen inspärrad så fort det är mörkt ute för han tror att där ute finns det monster som är ute efter att döda dem!
Om någon hade berättat för Alice Bell att hennes liv skulle vändas upp och ner från ett ögonblick till ett annat så skulle hon ha brustit ut i skratt. Men det är precis vad som händer, på en blinkning, en sekund, på ett andetag så har hela Alice liv förändrats, bara för att hon äntligen hade lyckats övertala sina föräldrar att det enda hon ville ha i present var att få se sin lilla syster dansa balett.

För att hämnas sin familj så måste Alice lära sig att slåss mot de odöda och för att överleva måste hon börja lita på skolans farligaste kille och hans gäng, men Cole har egna hemligheter och om inte Alice tänker sig för så kan det vara ännu värre än monstrena i mörkret.

Wow! Jag läser inte många böcker med paranormal inslag men vad imponerad jag blev, hur äkta och naturligt det kändes. Jag älskade boken från första sida och sen läste jag tills den tog slut och nu några dagar senare vill jag fortfarande bara läsa mer. Jag älskade verkligen alla karaktärer på olika sätt men Alice morföräldrar var verkligen något speciellt, språket de använde fick mig att fnissa. Snälla någon säg att det här är en del av en serie!?! Ja!!Den 2 september 2013 kommer del 2 "Through the Zombie glass" ut på engelska, men vill man ha vänta på översättningen så kommer den inte ut förens augusti 2014. Tack Zelly & Anna för den engelska infon och tack Victoria på Harlequin för infon om när den blir översatt till svenska.                        

Betyg 5 av 5

Boken finns att köpas på Harlequin.

8 kommentarer:

 1. Åh vad härligt att du gillade den :) Jag ser fram emot att läsa denna.

  Kommer en uppföljare:
  http://members.genashowalter.com/page/through-the-zombie-glass

  Sedan får vi väl se hur länge vi får vänta på en svensk översättning :)

  SvaraRadera
 2. Det är det, andra boken "Through the Zombie Glass" kommer ut på engelska 2 september :)

  SvaraRadera
 3. Kul att du gillade den! Har inte läst min än men det kommer!

  SvaraRadera
 4. Trist att den ska komma ut på svenska i 2014...evighet ju ;)
  jag kommer nog börja på den snart, ska bara komma en bit på väg med A Clas o kings som jag började på igår :)

  SvaraRadera
 5. Låter som en läcker bok, kul idé!

  SvaraRadera
 6. Kommer uppföljaren till De Odödligas Regler då också eller är det bara uppföljaren till Alice i Zombielandet som utkommer i augusti nästa år?

  SvaraRadera
 7. Gud vad bra att jag äntligen hittat när fortsättningen släpps på svenska! Har letat ihjäl mig! XD Har den första boken hemma på svenska så vill gärna fortsätta med serien i språket jag påbörjat den! Då blir den en sommarbok precis som Alice i Zombilandet blev för mig! :)

  SvaraRadera

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...