26 maj 2013

Tv - serier [v21]

Beauty and the Beast s1x22  *säsongs avslutning*
Ja där fick vi veta att Caths pappa inte är hennes pappa och se vem som egentligen är det. Vad hemskt att de lyckades ta med sig Vince och att Gabe dog jag hade hoppas att han inte skulle vara så där ond. Nu längtar jag MASSOR efter att få se säsong 2, hoppas att det kommer bli en lika bra säsong som den här första!!

Golden boy s1x12-13 *serie avslutning*
Sista avsnittet var nog seriens bästa och det hände så mycket som gärna hade fått hända tidigare, då tror jag att fler att sett den här serien. För fram tills sista avsnittet var jag nöjd med att det bara blev en säsong(alla serier behöver inte ha massa säsonger)

Awkward s3x07
Vadå ytligt att göra en sådan stor grej av att om ens kille kan dansa eller inte.  Men snälla ge oss en ny storyline nu, det kan inte bara kretsa kring Jenna och Mattys förhållande!

Chicago fire s1x24 *säsongs avslutning*
Ett spännande avsnitt! Fy vad trist när Gabriela sa till Miles att hon inte kan berätta det han vill höra för då ljuger hon, men samtidigt så verkar hon ju verkligen gilla Miles, men hon och Casey lär ju få ihop det nu när han är singel och behöver stöd. Det blir lite konkurrans med baren nu när en ny bar öppnar runt hörnet. Stackars Shay när Kellys ex kom "hem" och var höggravid, shysst brud att inte berätta något under ca 7-8 månader....
2 kommentarer:

  1. Tävlingen är igång nu, delta gärna! :)

    SvaraRadera
  2. chicago fire, har jag stor lust att kolla in. Tror jag ska göra det under sommaren så jag är ikapp till hösten :)

    SvaraRadera

Jussi Adler-Olsen - Natriumklorid

  Avdelning Q #9 Titel & Omslag Inte ett så där jätte intressant omslag och titeln? Ja jo den har med handlingen att göra men känns inte...