2 maj 2013

Tv - serier [v18] #1

Greys anatomy s9x21
Vilken tur att det visade sig att det var Pegasus fel och inte Baileys, jag var lite orolig där ett tag att hon skulle lämna serien men så verkar det inte vara!! Och jag förstår verkligen att hon är sur på Webber, men det är oftast så där det går när man tjuvlyssnar.


Glee s4x20
Kan det vara Kitty som är Kate? Det var mest fokus på Ryder i det här avsnittet och det hände inte så mycket annat, det är en väldigt svag storyline just nu.

Beauty and the Beast s1x18
Jag tyckte serien fick ett uppsving av att Tess fick veta om Vincent och nu när Evan äntligen fick veta sanningen så dog han och försvann ur serien, skönt att han fick ett bra avslut i alla fall. Men nu känns det rätt lugnt i serien.

Suburgatory s1x21-22   *säsongs avslutning*
Vilken seg säsong det hände inte mycket intressant, bra eller roligt men tillslut i slutet så tog sig serien lite. Jag har ingen aning om hur det ser ut för en till säsong men det är ingenting jag hoppas på.

Äntligen vaknade Dallas upp och George kanske inser nu hur dålig pappa han har varit och att Dahlia sen föredrar George framför sina egna föräldrar kan man förstå men jag gillar inte Dahlia. 
Vilken tur att Tessas mamma kom där i slutet och jag har hela tiden velat ha med henne i serien.
Jag gillade inte Ryan förens i andra delen i den här säsongen och han var som bäst i slutet och han hade verkligen känslor och gjorde serien lite djupare. För annars är den ju rätt ytlig.

Awkward s3x04
Vilket bra avsnitt, äntligen fick man lite mer djup och Mattys föräldrar är verkligen speciella och vad skönt för Matty att han insåg att han är mer som Jennas familj och hennes familj är så gullig mot han.

New girl s2x23
Så nu var det ett helt avsnitt om hur de nästan och hur de förlorade sin oskuld och det var så bra i slutet när Nick hämtade Jess i hissen när hon var på väg för att träffa Teddy och äntligen fick de till det!! Som alla har väntat på att Jess och Nick skulle få ihop det, hoppas det nu håller!

Bates Motel s1x07
Han är lite läskig han som vill hyra hela Motellet lite nu och då. När Norman bli arg är det som att han hör allting hans mamma säger och jag väntar bara på att han ska göra någonting mer.
Schysst tjejen var som bara var ute efter sex eller någonting, så synd att hunden dog i slutet!!


1 kommentar:

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...