21 maj 2013

Mina vinster ;) (i min brevlåda)


Fick idag två paket, ett som jag fick hämta ut som jag var bergsäker var min beställning med en hel hög engelska böcker, men nej det var min vinst från Nina. Det var Battlestar Galactica boxen med hela serien, ca 60 timmar serier att se där och jag har inte sett ett enda men har hört att det ska vara en bra serie. Och skulle det vara så att jag inte skulle gilla den kommer sambon göra det för vi har lite olika smak så där så det är inte så många serier som vi ser tillsammans.

Ja sen då, den där lila saken på bilden? Jaaa självklart att det är en läskudde!! Jag vann den hos Annika och jag blev SÅ glad när jag hade fått mitt vinnar mail i lördags och redan idag fanns den i min brevlåda så jag måste poängtera att the Bookseat verkligen kan leverera varor snabbt!!
Jag har inte hunnit prova den så mycket och först var den lite knepig men efter lite övande så fungerar vi super bra ihop och tror att numera kommer jag inte bara ta med mig en bok utan nu får läskudden följa med över allt ;) Jag berättar mer när jag har hunnit prova den mer i fler situationer!
(Färgen är mörkare än på bilden så jag kände direkt att jag valde rätt färg, riktigt snygg nyans)

Tack för mina vinster, och ja jag känner lite press att ha en tävling snart, måste bara fundera lite till :)
men det hänger ju lite ifall ni vill ha någon tävling och vilken typ av tävling?

3 kommentarer:

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...