2 april 2013

Liebster blog award

Jag fick denna award av Zelly , det är så roligt när man blir ihågkommen av någon :)

Nu ska det svaras på frågor sen ska jag försöka klura ut vilka 5 jag ska skicka den här awarden vidare till, för jag har sett att många redan har gjort den!

1. Vad ville du bli när du var liten?
Jag ville nog bli veterinär, men med tanke på de höga kraven för att ta sig in och mitt dåvarande ointresse att plugga satte stopp för det så jag vet fortfarande inte riktigt vad jag vill bli.

2. Vad är du idag?
Jag är mammaledig, så mamma och matte på heltid, sen är jag även dotter, storasyster, lillasyster, sambo och kompis. Jag har även varit arbetskamrat, barnbarn men man kan inte vara alltid samtidigt vilket är rätt skönt ;)

3. Var vill du helst resa?
Jag har massor med platser som jag vill se, USA, Barcelona igen, alla andra städer och länder... Allting som inte är hemma är spännande. För just nu vill jag helst till Göteborg på riksstämman för att få umgås med min ena hunds uppfödare.

4. Var ser du dig själv om 5 år? 
Jag hoppas att vi har fått ett till barn sen vet jag inte riktigt, att jag har funnit vad jag vill jobba med, vilket jag nästan har men vi får se... Jag lever här och nu!!

5. Rött eller vitt?
Hoppas det inte är vin för det avskyr jag. Färg mässigt så rött är lite färggladare men vitt är fint på hösten/vintern(snö)...nej det blev inget vettigt svar här!

6. Sommar eller vinter?
Sommar, Höst, Vinter och Vår...jag ÄLSKAR alla årstider för det de har att erbjuda!

7. Skog eller hav?
Älskar varma dagar i skogen :) Här uppe i norr är det oftast blåsigt och kallt vid havet så nja...utomlands i varma hav garanterat havet men nä här och nu är det skogen!

8. Vad gör dig ledsen?
När mina nära och kära mår dåligt, när min dotter gör illa sig, när hundarna är sjuka/skadade.

9. Vad är det bästa du vet?
Min familj!! Sen även böcker, musik och att träna hund!

Jaha och nu till den jobbiga grejen att hitta 5 andra bloggar.
Carolina  En bok om dagen Vettansböcker  Maria  Elin&Hanna                                                  

tror jag hittade 5 som inte har fått/gjort denna award :)

2 kommentarer:

  1. Hej och tack!
    Jag avstår från att svara på frågorna o skicka vidare eftersom jag nyss fått samma award och då gjorde allt som hör till. Sparar i minnet i stället! :-)

    SvaraRadera
  2. Du hittade mig! :) Tack så mycket! Nu ska jag fundera på frågorna och försöka skicka vidare.

    SvaraRadera

Samuel Karlsson - Hennes blodiga händer

  Louise Hård #5 Titel & Omslag Ett väldigt snyggt omslag och passande titel. Handling   Louise Hård har förlorat sitt jobb som kriminal...