7 mars 2013

Tv - serier [v10] #1

the Following s1x04-07
Den här serien blir verkligen bara mer och mer spännande, tänk vad många människor det finns som är så sjuka att de blint lyder och följer en psykopats minsta vink. Nu har Joe fått träffa sin son och sin sekt, tycker verkligen alla de där att det är okey att mörda? Men vilken makt Ryan får när han inte är rädd för att dö och säger åt dem att döda han, då först tvekar det.
Det här är verkligen en av mina favorit serier just nu.

Hart of Dixie s2x17
Är tanken nu Zoe och Jonah? Varför försöker inte ens Wade gör någonting för  Zoe? Nä han går bara omkring och ser så ledsen ut, men tanken är väll att vi tittare nu ska lyckas förlåta han?
Men jag känner mig så kluven för älskade verkligen Zoe Wade  men hatar otrohet så vi får se vad som komma skall och vad jag kommer ha för åsikt om det. Vad gullig Lemon var mot Zoe i slutet.
Nu tar Hart of Dixie ett uppehåll på 5 veckor så vi får allt vänta till 9 april innan vi får se vad som kommer hända! Jag vill inte vänta!!


Elementary s1x12-17
Ibörjan var jag lite tveksam till den här serien men kände efter 2-3 avsnitt att jag ger den en chans sen har jag haft lite uppehåll så jag har fått se flera avsnitt i sträck och det här är en serie man ska sträck se så man blir lite mer inne i hur Sherlock tänker. Jag gillar faktiskt den här lite udda serien.
3 kommentarer:

 1. Oj, hade totalt missat att Hart of Dixie gör ett så långt uppehåll nu. Verkar som om det är många serier 2over there" dom gör det just nu. Förstår inte riktigt varför, men man kan ju iofs ta igen sånt man missat då istället ;) Håller med dig, förstår inte riktigt hur de tänker med Zoe/Wade grejen nu.

  Älskar btw Elementary. Har nog tänkt bort att det är Sherlock Hoolmes och njuter av den för vad det är.

  SvaraRadera
 2. Svar: Jag tror att du skulle gilla den :) Har för mig att jag har sett att den kommer ut i pocket snart!

  SvaraRadera
 3. Jag hr redan valt att förlåta Wade eftersom jag vet att jag ändå kommer göra det i framtiden. Jag hoppas att Wade mår riktigt jävla dåligt ett tag nu och avundsjuk som bara den på Zoe och sen är det dags för lite Zade igen ;)

  SvaraRadera

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...