20 februari 2013

Rita Herron - Dold sanning

Nina fick en dotter på Sanctuary sjukhuset men natten efter brinner sjukhuset ner och Ninas dotter försvinner. Alla är övertygande om att den nyfödda flickan dog den där natten men Nina är övertygad om att hon fortfarande lever och träffar henne i sina drömmar, när hon berättar detta tror folk att hon är galen och de lyckas övertala henne till att lägga in sig på mentalsjukhuset.
Men nu nio år senare jobbar hon som lärare men tänker fortfarande mycket på sin dotter och plötsligt hittar hon någon som tror på henne och vill hjälpa till att finna sanningen om vad som hände den där natten. Slade Blackburn förlorade sin syster i ung ålder och fick se hur förtvivlad av sorg hans mamma blev efteråt, när han får höra Ninas story bestämmer han sig att han ska hjälpa henne men ju mer han nystar ju mer osäker blir han på vem som talar sanning och vad döljer Nina?

Det här är en feelgood-deckare som är väldigt lättläs och den här typen av böcker lyckas alltid slita mig upp ur lässvackor eftersom det både finns ett fall att lösa och så klart en romantik story(det är ju ändå en Harlequin bok så då är det ju självklart romantik med) 
Betyg 4 av 5 

3 kommentarer:

 1. Även om det nu är en Harlequin, låter det som en rätt bra bok, och nåt jag förmodligen skulle gilla. :)

  SvaraRadera
 2. Harlequin ger ut rätt så bra böcker nuförtiden tycker jag. Som svar på det du skrev hos mig: Jag tror att du skulle gilla den här! Den finns som sagt på svenska också om du inte vill läsa på engelska :-) Ja! Jag ska läsa Ninni så fort jag har läst ut Tjärven :-) Försöker läsa en e-bok i taget.

  SvaraRadera
 3. Sv. &an blir säkert bra. :) Även om man ju har en del frågor,tex varför Letty lever och varför hon låtsades vara död.
  Även om jag gillar filmerna, och tycker mycket om 4an och 5an, tror jag det kan bli lite för mycket om det blir en 7a...

  SvaraRadera

Sharon Bolton - Pakten

  Titel & Omslag Lite tråkigt omslag måste jag säga, det känns som man hade kunnat göra någonting betydligt mer levande. Däremot gillar ...