3 februari 2013

gruvar för årets bokrea

Jag såg vilka böcker man kan förbeställa för årets bokrea och konstaterade att oj vad många böcker på årets rea, det är MASSOR med böcker som jag verkligen vill köpa!! Men eftersom jag sen fyller år i Mars kanske man kan lyckats övertala mina föräldrar och sambon att ge mig några av dem i present så blir det inte lika dyrt för mig. Sen lär jag ha böcker att läsa för resten av året och har redan nu insett att jag måste börja ta mig tid till att läsa mer för det börjar bli ohållbart med så här mycket olästa böcker.... 500 i nuläget och snart en bra bit över det....

Jag får nog ta bort internet ett tag för då kan jag inte spela spel eller läsa bloggar = kan bara fokusera mig på att få läsa, men just nu måste jag få hitta min ipod så jag får igång mitt boklyssnande igen.
Några bra tips på annat jag kan göra?

Fast egentligen så ser jag det inte som ett problem för jag älskar mina böcker och jag älskar att ha massor med olästa böcker här hemma och jag blir bara stressad över vissa rec ex, inte alla men ibland när man får en bok i en serie och har oläst några före i serien då kan jag känna lite stress men aldrig annars!

//[Anna]

1 kommentar:

  1. Hehe samma här :) Jag blir också mest stressad över vissa recex men inte över mina andra högar av olästa böcker. Någon gång kommer jag ju att ha läst alla :)

    SvaraRadera

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...