12 januari 2013

the Mob Doctor ~ Säsong 1


Grace är doktor men på all sin lediga tid och även under arbetstid har hon jour åt Constantine och hans olagligheter och detta bara för att betala av en skuld som hennes bror Nate har. Han förstår däremot inte sitt egna bästa och kastar sig in i Constantines gäng igen med huvudet före och Grace får det ännu svårare att ta sig ur den knepiga situationen.

Vad roligt det var när Austin Nichols kom in i serien i rollen som Constantines son Luke, alltid roligt med kända ansikten, för er som inte kommer ihåg var ni känner igen Austin Nichols ifrån så gjorde han rollen som Julian Baker i One tree hill.
Äntligen fick Grace veta vem Constantine är, jag har misstänkt det så länge och Yes jag hade rätt!
Vilket bra slut, lite lycka så där mitt i allt kaos.

Jag tycker det är jätte tråkigt att det bara blev 1 säsong för den här serien var faktiskt bra och hade potential men vissa serier finns det inte plats för även om de är bra för att det finns bättre eller för att man hoppas på att det kommer någon ny bättre.1 kommentar:

  1. Jag kommer sakna Mob doctor tycker att den var riktigt bra!

    sv: Jag tror tyvärr också att den kan floppa :S

    SvaraRadera

Mikael Ressem - Kodnamn Styx

  Titel & Omslag Ett väldigt snyggt omslag med en titel som passar perfekt tilol bokens handling.  Handling Militären har elitförbanden....