22 januari 2013

Continuum ~ säsong 1

Den här första säsongen har bara 10 avsnitt så går fort att se, det kommer en andra säsong på 13 avsnitt som börjar spelas in januari 2013.

Rachel Nichols(Alias och Criminal minds) spelar Kiera som är polis i framtiden, där hon lever med man och son. Hon slungas tillbaka i tiden från 2077 till 2012 när hon försöker stoppa ett terroristgäng från att fly, de flyr från sin avrättning så det är farliga typer Kiera har att göra med. Kiera vill bara ta sig tillbaka till sin familj och hon tror att terrorist gänget kommer kunna hjälpa henne med det men samtidigt vill hon försöka undvika att de begår brott så hon försöker få fast dem men det finns varken register på hennes eller deras existens vilket komplicerar saker och ting.

Det här var en serie som föll både mig och min sambo i smaken vilket inte händer allt för ofta och vi längtar redan nu tills säsong 2 som ska spelas in nu i början av 2013.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...