6 oktober 2012

Gossip girl ~ Säsong 5

 Nu när jag har sett hela säsongen så ÄLSKADE jag den, men när jag satt och såg mitten avsnitten var det så mycket som var tråkigt eller som bara var utfyllnad.
Det är rätt roligt att hemtelefonen hos Dan är riktigt gammal, sitter fast i väggen och har världens längsta sladd, den känns väldigt omodern runt alla rika moderna saker i serien men den passar ju in där.
När Blair hjälpte Chuck att hitta sanningen om sina föräldrar så hade jag velat se dem tillsammans igen, när de är snälla med varandra och är sig själva är dem som bäst, men den snälla Blair får gärna vara med Dan.
Jag hade hoppats att Nate skulle hitta någon som inte hade med allt kaos att göra, en frisk fläkt som inte ska förstöra till höger och vänster men han har en tendens att haft ihop de med de flesta ändå ses han som en helylle kille i serien.
Jag vill inte se Lily och Rufus tillsammans nå mer, hon är så elak jag trodde hon skulle bli en bättre människa av att de gifte sig men nu får vi se om det ens är giltligt  men hon gör som vanligt, vänder kappan efter vinden och är bara ute efter att få mer pengar.
Jag saknar Eric & Jenny, så som Jenny var i början i alla fall, inte den där elaka häxan som såg ut som en knarkare hon kan jag gärna skippa, nej den Jenny som älskade mode och ville göra egna kläder.

3 kommentarer:

  1. Läääängtar till den nya säsongen! Två dagar kvar!! ;D

    SvaraRadera
  2. Tyckte inte om säsong 5 lika mycket som de andra, mest för att Blair var jobbig med allt sitt väljande mellan de 3 killarna och Ivy/"Charlie" var också jobbig, jag stör mig på att hon fick vara med på omslaget :/ Hoppas på att säsong 6 blir bättre, det är så sorgligt att det blir den sista :'(

    SvaraRadera
  3. Jag tycker att äsong var ganska längtråkig, men det kan vara för att jag såg ett avsnitt varje vecka och det var väldigt många svnitt där det inte direkt hände något. Dock gillade jag verkkligen dom sista avsnitten :)

    SvaraRadera

Jussi Adler Olsen - 2117

  Avdelning Q #8 Titel & Omslag Lite tråkigt omslag, däremot passar titeln väldigt bra till handlingen.  Handling I över 10 år har Assad...