12 oktober 2012

Bokbloggsjerka 12 – 15 oktober

Denna vecka kör Annika med två snabba frågor...


Det har väl knappast gått någon förbi vem det var som vann Nobelpriset i litteratur, och en av veckans frågor är naturligtvis om det var rätt person som kammade hem priset?
I dag kom jag hem från biblioteket med hela famnen full av böcker, och det beror inte på att jag är utan läsning, utan det hänger helt enkelt ihop med att jag är beroende av böcker. Vilket leder oss till fråga nummer två: hur många böcker finns just nu i din att-läsa-hög?


Jag och Nobelpristagare går inte hand i hand, är inte insatt och kan erkänna att jag inte bryr mig för de som verkligen förtjänar sådana här priser så sällan får det!

I min att-läsa-hög? Jag har 350-400 olästa böcker här hemma,det är ingen liten hög och alla är Mina!! Men sen då har jag en prioriteringshög i sovrummet som består av ynka 50 böcker!!
Kan ju säga att jag nu verkligen försöker bromsa mina inköp ;)

18 kommentarer:

 1. Wow, vad skönt att höra att man själv egentligen har få böcker olästa. Det ska jag genast meddela sambon :)

  SvaraRadera
 2. Jag bryr mig heller inte så mycket om Nobelpriset. Sällan läser jag någon för att de har vunnit priset, utan mest om de råkar intressera mig.

  Jag har också närmare 300 olästa böcker hemma som alla är mina.

  SvaraRadera
 3. Du har att göra framöver :)

  SvaraRadera
 4. Oj, det var sannerligen ingen liten hög! Helt plötsligt känns mina hundra olästa böcker mer lättarbetade. Lycka till med att beta av din hög :)

  SvaraRadera
 5. Måste seriöst säga åt sambon att sluta klaga på min hög på 30 böcker! :P

  SvaraRadera
 6. Oj vilken hög! Och jag som tyckte att jag hade för många olästa böcker:). Problemet är att jag alltid väljer att läsa andra böcker än de jag har hemma olästa.

  SvaraRadera
 7. Wow! Det var många böcker det :) Härligt!

  SvaraRadera
 8. Det är ju oftast ganska okända författare som får priset. Olästa böcker verkar det vara gott om runt om i stugorna:))

  SvaraRadera
 9. Oj, det var många olästa böcker!

  SvaraRadera
 10. Oj! Så många olästa böcker! Och jag som blir lite stressad vid tjugo böcker i traven ...

  SvaraRadera
 11. Oj, det är ju ett mindre bibliotek!

  SvaraRadera
 12. Det var inte någon liten hög! Det är ju problematiskt när det hela tiden kommer ut nya böcker som intresserar, högen växer väl lätt då ;)

  SvaraRadera
 13. det var en stor hög me böcker! hur får du plats med så mycket?

  SvaraRadera
 14. SV: åh! en egen bibliotek! skit vad coolt :D

  SvaraRadera
 15. Sv: Nä där förstod nog inte din man vad han lovade!

  SvaraRadera
 16. Skönt att jag inte är ensam om en stor hög hemma :) Jag har också gjort en prioriteringshög men det känns som att en också börjar öka lite... :P

  SvaraRadera

Marie Hermansson - Mannen under trappan

  Titel & Omslag Sjukt tråkigt omslag dock är ju titeln bra i alla fall.  Handling  Allt har gått Fredrik väl i händerna. Han har ett tr...