13 oktober 2012

2 nya - Chicago fire & Arrow

Chicago fire s1x01
Det här är helt klart en serie i min smak, mycke action där man får följa både lite akutvård,poliser men framför allt brandmän. Tyvärr brukar de flesta serier av den här typen där det är mycke action via olyckor bara ha en säsong. Man börjar följa dessa och serier och jag blir så besviken varenda gång de läggs ner.
Däremot saknar jag manliga ambulans sjukvårdare och kvinnliga brandmän, om inte tjejen som körde ambulansen ska ha ett mansyrke det vet jag inte. Men när man fick se vad som kolla skall i säsongen fick jag lite ont i magen över hur spännande det kommer bli, men redan nu fick jag flera favorit karaktärer.
Arrow s1x01
Oliver Queen har varit försvunnen sedan en båtolycka för 5 år sedan, nu har han hittats vid liv på en ö, med på båten var även hans far som nu blev dödsförklarad. Innan han försvann var han en playboy miljonär som levde livet men nu har han ändrat på sig och har fått en annan syn på livet.
Roligt att få se Stephen Amell(Oliver Queen), Willa Holland(Thea Queen) , Katie Cassidy(Dinah Laurel Lance) igen, dessa har man sett i lite olika stora serier tidigare som Private practice, OC, Heartland, Melroce Place, Gossip girl. Kul med gamla kända ansikten, och en bra storyline så den här serien kommer jag oxå fortsätta se, redan nu vill jag se nästa avsnitt!!

Båda de här serierna lär finnas med på listan över det jag ser varje vecka om nu ingenting händer så de helt plötsligt blir jätte dåliga :P 

2 kommentarer:

  1. Jag blir ju nästan "stressad" när jag ser hur mycket serier du ser... och hur många serier som läggs på hög här hos mig. Snart är seriehögen lika stor som bokhögen... ligger så mycket efter. Tänker alltid att jag ska ta och se ikapp mig men det kommer alltid nåt annat emellan. Men Arrow ska jag i allafall ta och se snart...och Beauty and the Beast som jag också är nyfiken på :P Sen får jag väl ta o se alla de andra emellanåt.

    SvaraRadera
  2. Jag såg på arrow igår och blev riktigt imponerad. Arrow var mycket bättre än vad jag hade förväntat mig!

    SvaraRadera

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...