27 september 2012

Sofie Sarenbrant - Vila i frid

Sofie Sarenbrants tredje bok men det här är första delen i en ny serie om kriminalpolisen Emma Sköld.

Handling:
En känd skådespelerska hittas medvetslös i kvinnornas tvagningsrum på Yasuragi Hasseludden(ett Spa) och kort därefter hittas ett äldrepar döda i rum 327. Båda incidenterna ser ut som olycksfall men det vet ju vi som läsare deckare att så kan det ju inte vara och även polisen Emma Sköld anar misstankar redan tidigt.
Emma har det inte så lätt eftersom hennes pappa är polis så då får hon gliringar på grund av det, "är det tack vare pappa som du har fått jobbet" medan sanningen är att han inte ville att hon skulle bli polis.
Hotellchefen Peter Berg och vd:n Nils Wedén får onda aningar efter dessa båda dödsfall men efter när en person till avlider på spa-anläggningen så går det inte längre att förneka och de börjar själva fundera på vem som kan vara skyldig.

Oj vilken bra deckare det här var,Sofie Sarenbrant är en av mina svenska favorit författare just nu! :) Så har ni inte läst hennes böcker så gör det!! :)
Betyg 5 av 5

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...