17 augusti 2012

380 stycken olästa

Ja precis så tragiskt är det att jag har två fulla bokhyllor med olästa böcker och där står det nu 380 stycken... mer än 100 fler än vad det får stå där pga köpstopp.
Så nu(inte NU utan snart) när sommar loppisarna slutar(och jag får hem min valp) så blir det ett rejält köpstopp över vintern, recensions ex är okey men absolut inga köpta böcker.
Den där långa listan med önskeböcker kommer blir Lååååång!! OM jag hittar lästa böcker som jag fattas i serier och kan finns något mer bra undantag till en bok jag verkligen vill ha i bra skick så kanske den kan få följa med hem... Undrar om jag kommer köpa på mig massor mer nu på närmsta loppisarna eller fortsätta vara extremt kräsen som jag har varit sen jag fyndade massor med böcker på reprisen...

Slår jag något knäppt boknörds rekord med alla dessa olästa? Det värsta är att nu när jag har fört in böcker i mitt Book collector program så sitter jag och vill läsa nästan alla typ nu, tror jag hittade en som inte lockade alls..1 av 380. Jag behöver nog spärras in för avgiftning eller avläsning eller något ;)

4 kommentarer:

 1. Jag har kommit fram till att jag är immun mot köpstopp ;) Har nog inte lika många olästa böcker som dig men ändå väldigt många...och jag kommer nog aldrig hinna läsa i kapp mig :P
  (btw, har flyttat bokbloggen så länkar till den nya)

  SvaraRadera
 2. Oj oj oj... Jag som tyckte att mina 80 olästa vara många...

  SvaraRadera
 3. Sv: Haha, ja visst är det typiskt mig... men nu blir det ingen mer flytt eller ändring :P
  Just nu ligger mina böcker i banankartonger & några står i en tom garderob för jag funderar på att måla om mina bokhyllor, eller så hiva iväg dem och köpa en-två större, istället för att ha flera mindre. Men kanske får fota böcker som jag köper och lägga upp, har sett många som gör det men jag tycker det är lite roligt att "hålla" på dem så ev. bloggläsare inte vet vad som kommer recenseras utan det får bli en överraskning ;)

  Jag har inte räknat mina böcker men gissar på att jag har mellan 70-100 olästa. Ett plus för min del är väl att jag sällan köper second hand där det är lätt att man plockar på sig lite fler böcker än vad man borde ;)

  SvaraRadera
 4. Oj det var många böcker! Jag som som nu bara läser en 2 st om året! Jag har inte tid till mer (spenderar på tok för mycket tid framför mina tv serier)

  sv Som jag längtar till Hart of Dixies nya avsnitt! Efter säsongsavslutningen har jag funderat på att se om serien några gånger!

  SvaraRadera

Robert Bryndza - Ögon i natten

  Erika Foster #2 Titel & Omslag Titeln passar väl hyfsat bra men omslaget är inte märkvärdigt alls...  Handling En outhärdigt het somma...