4 juli 2012

Sarah Dessen - Mitt perfekta liv

Macy ska jobba på biblioteket, plugga ordkunskap och försöka vara så perfekt som det bara går, ivrigt påhejad av sin arbetsnarkoman till mamma.

Hennes kille Jason åker bort över sommaren och det är hans jobb på biblioteket som hon ska ta över och hon måste ta det på största allvar. Tjejerna som hon jobbar med verkar dock inte gilla henne och Macy får mest sitta och ha det tyst och långtråkig.
Av en slump får hon jobb på cateringsfirman Wish, där lär hon känna de andra ungdomarna som gång på gång försöker få med Macy ut för att leva livet och inte bara planera för framtiden.
Helt plötsligt är inte livet något som ska uthärdas utan man kanske ska passa på att leva lite oxå.

Betyg 5 av 5Vilken bra bok! Jag fastnade på första sidan och kunde inte sluta läsa förens boken tog slut, hade gärna haft lite längre slut eller en fortsättning men men.. :)

4 kommentarer:

 1. SV: Hm men vad är det som gör att det äör så många som säger att det inte är deras typ av serie men alla som ser den verkar fastna! :D

  SvaraRadera
 2. Åh vad bra! :D Har precis börjat läsa den och det ser verkligen ljust ut kan jag säga :)

  SvaraRadera
 3. Jag tyckte faktiskt att den var sådär, den var mysig och helt okej, men inget mer än det liksom... :)

  SvaraRadera
 4. Åh, jag älskar Mitt perfekta liv! Så underbar bok med så många fina karaktärer. Vill så gärna läsa om den. Men tänker först köpa den när den blir pocket.

  SvaraRadera

Månadsläsning [Juni - September 2023]

  28. Magnus Nordin - Midsommar morden   29. Roslund & Hellström - Tre minuter   30. Henning Mankell - Innan frosten  31. Jonas Moström ...