28 juli 2012

Nikita ~ Säsong 2

Början på säsongen var rätt seg och långdragen så det blev segt att titta på så det tog lite längre tid än det borde, för när vi hade kommit till mitten hade det blivit bättre och sen såg man avsnitten i högre och högre takt och ville inte sluta se. (Spoiler varning för resterande text...)

Jag gillar verkligen Nikita & Michael, så den där Cassandra gjorde bara att jag inte ville se, men som tur var så insåg Michael att han älskade Nikita och inte Cassandra.
Man kunde stundvis tro att Alex skulle börja köra eget race och det hade varit en bra andra säsong om hon hade kämpat mot samma fiender som Nikita men haft sin hat-kärlek relation och fått kämpa mer innan de slutligen blev sams igen, men det var riktigt kul att se hur lömsk Alex kan vara.

Man börjar bli så less på "the vision", Percy och Amanda men som tur var så verkar det bli en stor förändring i säsong 3 så nu ser jag framemot när det börjar sändas. Det var verkligen på tiden att Alex fick lite kärlek i sitt liv, men vi får se vad som händer med det. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Unni Lindell - Drönaren

  Cato Isaksen #12 Titel & Omslag Den här titeln passar så bra och omslaget är riktigt snyggt.  Handling  Drönaren svävar fram över  gra...