6 juni 2012

One for the money [Lovligt byte]


Vilken underbart söt och rolig film, det är så bra skådisar som verkligen gör sin roll trovärdig och jag som sällan skrattar när jag ser film satt och små fnissade flera gånger. Dessutom så var det en film som kunde överraska mig, jag visste inte vad som skulle hända :)
Stephanies mormor är helt underbar, jag skulle vilja adoptera hon! 
Filmen är baserad på Janet Evanovich bästsäljare som är den första boken där vi få stifta bekantskap med Stephanie Plum. Stephanie saknar både jobb och pengar så hon får tips av sin mormor att hon ska försöka fixa jobb hos sin kusin Vinnie som prisjägare eftersom han har en borgensfirma. 
Hennes första uppdrag bli att hitta den mordmisstänkte, före detta polisenJoe Morelli - mannen som tog hennes oskuld och sen aldrig ringde men Stephanie är långsint.
Med en drös ideér och handväskan fylld av peppar spray så ger hon sig ut på jakt efter att få hämnas + att dessutom få riktigt bra betalt för det. 

Betyg: 3,5 av 5

1 kommentar:

  1. Jag såg den nyligen med en kompis som läst massor av böckerna i serien (själv har jag bara läst första boken) och vi var liite besvikna. Helt okey mysig film men vi hade hoppats på mer :P

    SvaraRadera

Månadsläsning [Juni - September 2023]

  28. Magnus Nordin - Midsommar morden   29. Roslund & Hellström - Tre minuter   30. Henning Mankell - Innan frosten  31. Jonas Moström ...