16 juni 2012

nytt laktosfritt i frysdisken

Eftersom jag är laktosintolerant så är det snålt om favorit glassar, speciellt när man ser andra äta glass man inte längre bör äta, kan kan man ju alltid...

Citronglass
Den lät lite läskig och mindre god, så mina förväntningar var inte speciellt höga men med tanke på utbudet så måste man ju prova, den var JÄTTE god. Väldigt somrigtgod och det gick jätte bra ihop med Svenska färska jordgubbar!!

Lakrits
Jag gillar den men i små mängder och gärna varvad med citronglassen. Det är väldigt mycke lakritssmak, lite för stark nästan och ihop med jordgubbar tar den totalt över smaken så den är god men bör ätas separat, eller har ni provat den med någon kombination av glass/glasstillbehör?


3 kommentarer:

 1. Lakritsen kan säkert vara god med hallon :-)

  SvaraRadera
 2. Usch va jobbigt att vara laktosintolerant, men tur att de kommer med mer och mer grejer för det och för gluten!

  sv: Jag har precis läst ut den och just nu är jag kluven, det är inte tvivel på att det är en bra bok men det är nästan som om jag inte vet vad det är jag läst, det blir svårt att skriva en recension så det får jag nog klura på en dag eller två!

  SvaraRadera
 3. sv: Ja gå till närmaste bibliotek, det är definitivt ingen bok som liknar någon annan!

  SvaraRadera

Månadsläsning [Juni - September 2023]

  28. Magnus Nordin - Midsommar morden   29. Roslund & Hellström - Tre minuter   30. Henning Mankell - Innan frosten  31. Jonas Moström ...