13 juni 2012

Kay Stockham - Precis som du är

Detta är tydligen 2a boken i serien om familjen Tulane och jag hoppas verkligen att vi hittar dem så vi får läsa de andra delarna. Om ni nu undrar vilka vi är så är det jag och min mamma, det var nämligen hon som lånade mig boken och sa "Den här måste du läsa men det innebär nog en natt med lite sömn". Jag ÄLSKADE boken!!

Med 15kg övervikt och ett knäckt självförtroende efter att ens ex make har legat runt och nu är tillsammans med en av älskarinnorna. Nu försöker dessutom exet ta med sig sin nya gravida flickvän på det som var deras planerade bröllopsresa men där sätter Jenn ner foten och vägrar ge efter, hon tänker inte ta mer skit och hon tänker åka på resan om hon så ska åka på den själv. Men för att känna att den där drömresan kommer ge någonting så tänker hon tillbringa hela sommaren i gymmet för att komma i form igen.

Nick är en framgångsrik egen företagare och singelpappa, som dessutom är en riktig femtonpoängare och ses som en lyckad person i de flestas ögon, undantaget är hans egna familj som han helst inte vill ha någonting med att göra. Han har under en längre tid haft en hemlighet och för att han nu ska kunna gå framåt så kommer det dolda dras upp till ytan och vilka konsekvenser det kommer ha det får vi se...

Betyg 5 av 5

Detta är verkligen en sommarbok, en bladvändare. Man hoppas att man ska få rätt om handlingen så man får bli glad över personerna i bokens glädje :)

1 kommentar:

  1. Nixon heter Working mates Busy beeing brave :) Liten värld!

    SvaraRadera

Pascal Engman - Eldslandet

  Vanessa Frank #1 Titel & Omslag Tråkigt att den inte har lika snyggt omslag som resterande böcker i serien.  Handling En exklusiv kloc...