20 juni 2012

Hellcats ~ Säsong 1 (enda)

En americans serie som är baserad på boken "Cheer: Inside the Secret World of College Cheerleaders" av journalisten Kate Torgovnick. Äntligen en tonårs serie som handar om Cheerleading, kärlek, intriger med vänner kärleken + föräldrar. Hellcats är Cheerleading teamet.

Det hela börjar med Marti som har fått ett stipendium för att plugga juridik på Lancer university i Memphis,Tennesse. Marti är en klipsk och tuff tjej som växt upp enbart med sin mamma Wanda som har en tendes att skämma ut Marti, hennes mamma menar bara väl men Marti blir arg och förvånad när hon får veta att hennes stipendium avbryts och Wanda inte har sagt någonting.
Enda sättet som Marti kommer på för att få gå kvar på skolan är att göra en audition för en plats i Hellcats, kommer hon med så ingår det ett stipendium, eftersom hon begåvad gymnast under high school så visste hon att hon hade det som krävdes så hon rockade igenom uttagningen och får nu komma i allt vad cheerleading innebär med kamratskap, utmaningar och tävlingar.

Martis nya rumskamrat, Savannah Monroe (Ashley Tisdale), är en grymt positiv och gullig tjej, även kapten för Hellcats. Savannah har levt ett skyddat liv fram till nu. Hon var hem-skolad av sina strikt religiösa föräldrar, men Savannah har tröttnat på sin familj och brutit sig loss, hennes räddning var Hellcats. Savannahs tro är fortfarande viktigt för henne, men det hindrar henne inte från att vara en hård konkurrent, som älskar sin roll som kapten för laget.

En riktigt bra första säsong och tyvärr blir det ingen andra men en riktigt bra tjej serie som jag gärna hade sett mer av speciellt när det var uppgjort med det med en cliffhanger men tyvärr blir det så ibland. Ni som gillar tjej filmer lär gilla den här serien!!
Lite skillnad på attityden på bilderna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Månadsläsning [Juni - September 2023]

  28. Magnus Nordin - Midsommar morden   29. Roslund & Hellström - Tre minuter   30. Henning Mankell - Innan frosten  31. Jonas Moström ...