23 maj 2012

Private practice ~ Säsong 5


Vilken bra och spännande femte säsong, den höll hela vägen dessutom, jag kan inte minnas att jag har tyckt det varit utfyllnads avsnitt utan det har varit riktigt bra och man har bara velat se mer och mer. 
Längtar faktiskt redan nu tills säsong 6 börjar!
Så typiskt att alla ska bråka när Amelia har värkar och ska få sitt barn, att hon vill donera bebisens organ för att rädda fler liv istället för att ha gjort en abort när hon upptäckte det borde väll vara något fint för andra och hon vill göra det som något fint för den döda pappan, trodde att de andra skulle förstå, de är ju ändå läkare och allt.
Äntligen lyckades Addison få bli mamma, jag tycker dock att det är så självklart att hon borde ha valt Jake för längesen, Sam vill ju inte ha mer barn och ville inte stötta Addison. Hoppas hon gör rätt val i nästa säsong!!
Att någon till slut skulle hamna bakom galler pga att de försöker rädda sina patienter och inte tänker på de rättsliga påföljderna var ju bara att vänta men att det till slut skulle bli Pete var lite förvånande.
Charlotte är verkligen en underbar styvmamma, skulle vara spännande att se om hon mjuknade ännu mer om hon fick en egen baby i serien men eftersom Masons mamma dog så lär det inte bli så för då lär han må ännu sämre och känna sig undan skuffad...
.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Månadsläsning [Juni - September 2023]

  28. Magnus Nordin - Midsommar morden   29. Roslund & Hellström - Tre minuter   30. Henning Mankell - Innan frosten  31. Jonas Moström ...