21 maj 2012

Becca Fitzpatrick - Fallen ängel (hush,hush)

Det här är första delen i Beccas serie Ängel1. Boken handlar om Nora som mot sin vilja dras till den nya killen i skolan Patch, han är mystisk spännande och farlig. Det händer massa obehagliga saker i Noras liv och till slut vet hon inte vem hon kan lita på. Hennes bästa kompis Vee får nästan sätta livet till när hon låtsas vara Nora. Sida för sida får man lära känna Nora bättre och hon får lära känna Patch, tillslut upptäcker hon att han inte riktigt är som hon ut, utan han är inte mänsklig.

En lättsam bok, känns väldigt mycke som Twiligt men ändå inte, en riktig sidvändar bok som var extremt svår att lägga ifrån sig. Jag älskar verkligen att få känna på den där oskuldfulla tonårskärleken blandad med det onaturliga vilket gör boken mer spännande och att man in i det sista kan vara riktigt säker på vad som ska hända. Jag ska läsa fortsättningen på engelska och det lär bli så fort den kommer hem i brevlådan.

Betyg: 5 av 5

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Sharon Bolton - Pakten

  Titel & Omslag Lite tråkigt omslag måste jag säga, det känns som man hade kunnat göra någonting betydligt mer levande. Däremot gillar ...