6 juni 2022

Mons Kallentoft - Grissly

 

Zackserien #8

Titel & Omslag
Snyggt omslag som passar jätte bra ihop med övriga delar i serien! Titeln är även den klockren.

Handling
Om du inte har lagt upp det på instagram, har det hänt? Om du inte finns på instagram, finns du? Om du finns på instagram, kommer du att dö?  En känd influencer hittas dumpad i en container, naken och med Gucciträningsoverallen och Rolexklockan slängda över liket. Varför vill någon mörda en influencer? 
Zack Herry, Deniz och gruppen på särskilda enheten förstår direkt att det här bara är början. Början på ett spel där man inte vem vem som är marionett, och vem som har den egentligen makten. 
Där ytlighet och gränslöshet kan förstöra liv.  

Mina åsikter
Det här är precis som tidigare böcker väldigt spännande med högt tempo från start och rakt genom hela boken. Precis som vanligt så kommer fallet nära inpå Zacks privatliv och det gör också att boken blir ännu mer spännande än om det bara var ett fall han ska lösa, innan klockan rinner ut. 

Jag längtar redan nu efter nästa bok, men det här är en sådan serie där man hela tiden vill läsa mer för det slutar alltid med en twist/cliffhanger på slutet. Sen är även serien så bra så man vill inte lämna Zack utan man vill få vara en del av hans kaosliv lite till. 

Spoiler varning!
Äntligen får vi veta att Hebe och Zack inte är syskon men att Olympia har haft Peter inlåst i källaren är ju helt sjukt och att hon vill att de 3 ska göra upp om vem som ska ta över hennes imperium. 

Betyg 5 av 5

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...