14 februari 2022

Anna Todd - När vi föll

 

After #3

Titel & Omslag
Nu är det inte film omslaget men kunde de ha haft ett tråkigare omslag?  Det är lixom bara grönt och tråkigt och inte alls tilltalande. 

Handling
När Tessas pappa kommer tillbaka efter tio år, från ingenstans, är allt förändrat. Den enda som hon borde kunna lita på är Hardin. Men när han får reda på hennes plan att flytta till Seattle hamnar de i en ond cirkel av svartsjuka, ilska och ultimatum.

Tessa vet att Hardin älskar henne och att han skulle göra allt för att skydda henne, men det är skillnad på att älska någon och att kunna ha dem i sitt liv. Tessa har aldrig känt så mycket för någon, men är det värt allt drama? Och om hon följer sitt hjärta, kommer det att innebära slutet mellan dem? 

Mina åsikter
Nu har den här serien blivit mer sin egen, den känns inte lika mycket som andra liknande böcker och mycket pga Tessas planerade flytt och för att hennes pappa kommer tillbaka.   

Men vi måste prata om tjockleken på den här boken, 887 sidor, behövs det verkligen så många sidor för att berätta storyn i den här boken? Nej det tycker jag verkligen inte, den här boken är betydligt segare än de två tidigare och mycket står bara och stampar för att i slutet får vi massor av grejer kastade i ansiktet och sen tar boken slut! Hallå!! Så här kan man inte avsluta boken, jag har SÅ många frågor om så mycket men som tur är behöver jag inte vänta på att ta upp 4e och sista boken utan kan börja läsa den med en gång. 

Jag gillar Lillian och Riley, snacka om att vara Hardin och Tessa men två tjejer. Älskar hur de hanterar Hardins sätt att vara en skitstövel. 

Spoiler varning! 
Jag hade redan tidigare fått vibbar av att Vance och Trish har haft ett förhållande tidigare, men att vara så klumpiga natten före Trish bröllop när Vance är förlovad att de blir påkomna i köket av Hardin. Alltså de kan inte ha förväntat sig en annan relation. Då till den stora frågan, är Vance Hardins pappa? Har hans mamma och Vance ljugit för han hela livet? Vet Hardins "pappa" om det eller är han också förd bakom ljuset? 

Blir väldigt spännande att se vad som kommer hända i nästa bok, både i Hardins familj och liv och hans och Tessas relation. Landon då? Vad kommer hända med han, flyttar han? Är han singel? och är det någonting fel med hans mamma? 

Jag tycker att Tessas och Hardins bråk om Seattle och att hennes pappa fick för stort utrymme och båda händelserna blev på tok för långdraget. 
Betyg 3 av 5

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...