2 januari 2022

Sammanfattning 2021


Lästa böcker under 2021     
Årets mål var   100 stycken
Åsikter    Jag läste och lyssnade på  139 böcker vilket jag tror är rekord 

Köpta/Fått    79 st + bokrean 
Av dessa läste jag   17st  (62 olästa) 
Åsikter  Det är här vi har mitt problem, jag måste köpa hem färre böcker, om jag lyckas köpa hem färre så kommer jag hinna läsa fler hyllvärmare också, men samtidigt så älskar jag att ha många böcker som jag vill läsa här hemma. Men med barnen så har det blivit fler besök på biblioteket också. 

Köpta på bokrean     30st
Av dessa läste jag   8st  (22olästa)
Åsikter  Tanken var så klart att läsa många fler, men hoppas bokrean 2022 inte kommer locka till lika många inköp. 

Recensionsexemplar     33st
Av dessa läste jag    30,5st
Åsikter   Riktigt nöjd, av dessa är 1 som jag vill läsa och den halva,  den är påbörjad men jag fastnade inte riktigt i den så vi får se om den någonsin blir utläst. Och 1 fick jag i julklapp som ska läsas i Januari. 

Överraskningsböcker    13st 
Av dessa läste jag   5,5st
Åsikter Dessa böcker läser jag bara om jag verkligen vill läsa dem och när jag då känner för de kan bli lästa direkt eller ibland tar det några månader. Men de böcker jag får hem som jag inte alls vill läsa de skänker jag bort med en gång. 

Rensat bort   95st (27 lästa  68 olästa)
Åsikter   Det känns riktigt bra att ha lyckas rensa bort lite böcker, jag har även blivit bättre på att rensa bort böcker jag läser.  

Lästa Hyllvärmare   30st
Åsikter  30 är ändå okej siffror även om jag har som mål att bearbeta de siffrorna under närmsta åren, kommer ta många år för att lyckas att ha alla olästa i bara en bokhylla, inte i flera  + i lådor.     


Mina åsikter om årets läsning! 
Alltså mängden böcker blev ju över förväntat, jag har nog aldrig läst så mycket som under förra året men då har jag också lyssnat på många ljudböcker, Jag har verkligen fastnat i ljudböckernas värld och försöker komma ihåg att ta på mig hörlurarna när jag går på promenad, städar, tvättar, kör bil osv 

Jag hade väll önskat att jag inte hade köpt hem så många böcker som jag har gjort, men i år kanske inte bokrean har lika många bra böcker och jag efterfrågar/får hem färre rec.ex vilket faktiskt öppnar upp mer för att prioritera mina böcker jag redan har men det gör också att man inte upptäcker lika många nya författare på gott och ont. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...