28 oktober 2020

Dav Pilkey - Dog man Lord of the Fleas

 

Dog man #5

Titel & Omslag 
Snyggt omslag som passar väldigt bra till handlingen så även titeln. 

Handling
George och Harold, skriver en serie och den handlar om Dog man, och där händer det alltid massor av knasiga grejer. Och i alla fall den här boken är lite mer tokig än vad George och Harolds värld i Kapten kalsong är. 

Mina åsikter 
Det här är ett seriealbum som min dotter lånade på biblioteket, när hon hade läst den här 3 varv så bestämde jag att är den så bra så måste jag läsa den också. Den har ett väldigt enkelt språk och det är en klockren bok att läsa för att träna på att läsa på engelska och uppmuntra till läsning, och jag gissar att både pojkar och flickor gillar de här böckerna. 

Mycket i boken är liknelser från hur det är i verkligeheten, både från ett barns syn och från en vuxens syn. Vilket gör att man får förståelse för andra i en situation när man förstår hur det är från bådas sidor. Det är väldigt mycket humor och superhjältar. 

Vi råkade hoppa  in i bok #5 i serien men det gjorde ingenting, men jag är väldigt sugen på att läsa fler delar i serien så jag hoppas det finns fler på biblioteket. 

Betyg 5 av 5
boken finns på   Adlibris  Bokus  Omnible 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...