27 mars 2020

Kazu Kibuishi - Eldfågeln

Amulett #7
Titel & Omslag
Riktigt snyggt omslag som passar till handlingen och även till serien. Och titeln Eld-fågeln, passar också väldigt bra till handlingen där vi träffar på en Eld-fågel.

Handling
Emily, Trellis och Viggo åker till ön Algos. Där kan man gå in i förlorade minnen. De hoppas få reda på vad som hände i Trellis mystiska barndom. Denna kunskap kan bli ett viktigt vapen i kampen mot Älvkungen. Men i stället upptäcker de en farlig hemlighet som förändrar allt. Rösten från Emilys amulett blir allt starkare. Ska den ta över henne helt och hållet?

Mina åsikter
Snyggt eld fågel, påminner om en Phoenix, men om det är meningen vet jag inte än. Det händer en del i den här boken och man märker att vissa delar håller på att knytas ihop men det kan inte vara bara en bok kvar i serien, för då kommer det hända massor i nästa bok men det kanske det gör. Jag kommer läsa den nu med en gång så jag får veta vad som händer.
Betyg 4 av 5
boken finns på  Adlibris  Bokus  Cdon

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...