12 november 2019

Let it snow


Titel: Let it snow
År: 2019
Genre: Comedy, Romance
Längd: 1h 32 minuter
Betyg Imdb:  5.8
Skådespelare: Isabela Merced, Shameik Moore, Odeya Rush, Liv Hewson, Mitchell Hope, Kiernan Shipka, Matthew Noszka, Jacob Batalon. 

Går just nu att se på Netflix. 
Trailer

Handling:En kylig julafton drar en snöstorm in över den lilla staden, och för några av ungdomarna som bor där påverkar den allt från vänskap och kärlek till hela deras framtid.

Mina åsikter:
Så många härliga karaktärer, de flesta kan nog hitta minst en de själva känner igen sig från eller någon de känner som passar in. Det är en typisk julfilm, så många känslor, så många snälla handlingar men för att folk ska kunna vara snälla så måste det även finnas de som är mindre snälla.

Jag förstår dock inte hur filmen bara kan ha 5.8 på imdb. Fast det kanske har att göra med att den där snöstormen inte är någon snöstorm, det är bara lite snö så det är ett tåg som blir stannande i övrigt kör alla bil och det snöar knappt under hela filmen. Sen är det en vinterfilm inte någon riktig julfilm, den utspelar sig dagarna före jul och på julafton men inte på juldagen som de firar jul på och jag får ingen julstämning, däremot gråter jag en skvätt under filmen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...