8 oktober 2019

Karina Johansson - Pengabrevet


Titel & Omslag
Riktigt snyggt omslag och titeln passar så bra till bokens handling.

Handling
Vinteridyllen går i kras på skidanläggningen i Sunne när Annelis farbror Ville hittas svårt misshandlad i skidliften. Ingen förstår vem som skulle vilja skada den gamle mannen. Polisen står som handfallen och när ville dör på sjukhuset blir Anneli fast besluten att själv försöka ta reda på vem som är mördaren. Har Villes död något att göra med kuvertet fullstoppat med pengar som hon såg i hans stuga? Och vart leder nyckeln som hon får från hans advokat?
Samtidigt har Anneli haft en tuff period på skidanläggningen där hon jobbar. När vd:n oväntat slutar tar den trevlige och charmige Petter över. Men är han den person han utger sig för att vara?

Mina åsikter
Den här boken måste vara perfekt att läsa på vintern när man en helg bor på en skidanläggning, för den perfekta stämningen. Det är en riktigt spännande bok, många intressanta karaktärer, några man gillar några man ogillar vilket gör boken ännu bättre. Allting kring Villes död och pengabrevet är verkligen inte som man först har kunnat tro, och det här är verkligen en bok där inte allting är svart eller vitt utan väldigt gråskalig. Helt klart en riktigt spännande bok och jag hoppas Karina snart kommer ut med en till bok.
Betyg 4 av 5
boken finns att köpas på  Adlibris  Bokus  Cdon

1 kommentar:

  1. men åh, tack för din fina recension, så glad jag blev!!

    SvaraRadera

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...