23 juli 2018

Lisa Hågensen - Generalens älskarinna Del 2

Purebred #3.2

Titel & Omslag
Fortsättning på del 3, omslaget ser man hör ihop med övriga delar.

Handling

Kriget har brutit ut och vännerna från Norra Hellas riskerar sina liv i en sista strid mot die Herrevolk.

Mina åsikter 

Serien får ett bra avslut, samtidigt som man lämnar det lite öppet för en till bok eller för att ge oss läsare lite utrymme att ge vissa karaktärer det avslut vi föreställer oss. Jag vill inte säga så mycket mer om den här boken, det är samma anledning det inte finns så mycket information om handlingen, bok fyra då spoilar man nästan oavsett vad man skriver. Men se till att läsa den här serien, den är riktigt bra!!

Spoiler varning!

Att Dora skulle ha barn det förstod man ju för vi visste ju att hon inte lyckades döda alla när hon var i labbet, sjukt läskigt med kloning och undra vad som var så speciellt med henne. Måste ha varit några gener som var ovanligt = nytt blod som behövs för att inte bli inavel när man avlar inom raserna bara. Det kändes så bra hur de krigar för en bättre värld där alla är lika värda och de vill att alla ska få leva det liv de borde få leva.

Betyg 4 av 5
boken finns att köpas på adlibris  bokus  cdon

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...