3 februari 2018

Maze Runner - Death cure

Original titel: Maze runner - Death cure
IMDB betyg: 7.0
Mitt betyg: 8.5
År: 2018
Genre: Action, Sci-Fi, Thriller
Längd: 2h 21min
Skådisar: Dylan O'brian, Ki Hong Lee, Thomas Brodie-Sangster, Kaya Scodelario

Handling
I den avslutande delen av Maze runner - trilogin så leder Thomas sin grupp Gladers på deras farligaste uppdrag någonsin. För att rädda sina vänner så måste de bryta sig in till den ökända staden "Last city", en stad som WCKD-kontrollerar men kommer de levande därifrån så har de i alla fall en plan, men det är ju bara OM de kommer levande därifrån vilket är lättare sagt än gjort med tanke på alla vakter och alla som vill se Thomas död. 

Mina åsikter
Jag var jätte nervös för att se Death cure, jag gillade inte alls förra filmen för den var helt olik boken, nu hade jag mer distans till böckerna och var inte så där jätte nöjd över slutet så hade mer öppet sinne för den här filmen. Sen har jag väldigt svårt för skådisen som spelar Teresa, hon såg inte ut eller var riktigt så där i böckerna, att hon är en egoist som tror hon gör någonting för alla andra och på så sätt försvarar att hon gör illa så många gör mig mest irriterad. Sen kommer jag inte ihåg Brenda från förra filmen, så jag känner att jag måste se om hela trilogin i framtiden. Jag tyckte däremot att den här filmen gav trilogin ett riktigt bra avslut, bättre än det fick i böckerna.


2 kommentarer:

  1. Har du alla tre?
    (vill låna=) )

    SvaraRadera
  2. Åh, jag gav upp efter första boken och filmen tyvärr... sen var jag inte sugen på att fortsätta när jag läste recensionerna av tvåan! Kul att du fortfarande har bloggen igång! :)

    SvaraRadera

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...