2 november 2017

Helgfrågan v.44

Det är ju helt galet att det redan är torsdag, det här läslovet som dottern har det sprang verkligen iväg och snart är det över. Håller tummarna för att Mias dotter får ta bort gipset och det lät gott med tacobåtar till middag, kanske måste äta tacos till helgen (verkligen en maträtt barnen älskar)

Tacksam för en lätt fråga den här veckan, Hur sorterar ni i eran bokhylla? 
Jag sorterar så att de böcker som är på engelska står för sig, olästa på ett ställe, lästa på ett annat och sedan bland de lästa sorterar jag på författarens efternamn och serier i ordning, fristående böcker står varken efter utgivning eller i den ordning de blir lästa utan som jag bara känner för. Jag har även sorterat så Harry Potter (nej jag har inte läst dem ännu..) står på en egen hylla, även verklighetsbaserade böcker har en egen hylla.


Bonusfråga Hur ser din bokhylla ut? (gärna bild)
Det här är en bredare och en smalare bokhylla men de är väldigt djupa så man rymmer dubbla rader inbunda eller tre rader med pocket så den slukar väldigt mycket böcker. Här står alla böcker jag vill läsa NU (okej nästan alla olästa som inte ligger i lådor..)
Här är mina lästa böcker. I bokhyllan längst till höger är det några hyllor med olästa pocket och 2 rader med barnfilmer, uppe på till vänster är mina serieboxer och bakom soffan står det x antal banankartonger med olästa böcker...

12 kommentarer:

 1. Härliga bilder, där finns det plats för många nya bokfynd :)

  SvaraRadera
 2. Bra sorterat! Jag borde verkligen röja ur och strukturera min bokhylla.

  SvaraRadera
 3. Det där med dubbla rader är på ett sätt bekvämt men man glömmer lätt bort böckerna i bakre raden.

  SvaraRadera
 4. så snyggt du har det! ser trivsamt ut. och du har plats för nytt också

  SvaraRadera
 5. Ser strukturerat och fint ut. :)

  SvaraRadera
 6. Många böcker blir det ... på bild ser dina välordnade ut!

  SvaraRadera
 7. Jag skulle nog behöva en sån där hylla som slukar mycket böcker.

  SvaraRadera

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...