14 september 2017

Helgfrågan v. 37

Torsdag igen? Tycker det börjar vara många torsdagar eller så springer veckorna iväg, den här gången frågar Mia vad vi gillar för bokligt event?
Jag är inte så mycket på bokliga event, alltså jag bor högt upp i landet och har aldrig varit på något bokligt event. Det hade varit jätte roligt att gå på bokmässan, författarträffar, event som förlag har men det blir så dyrt med flyg och boende och ingenting jag tror jag kommer göra närmsta tiden.

Bonusfråga: Om du skulle sadla om, vilket yrke skulle du då välja? Antingen skulle jag bli ett stort namn inom agility/hund världen, typ ha egen stor träningshall, hålla kurser och så vidare, eller så skulle jag vara mer realistisk och ha gått byggnadsprogrammet så jag hade kunnat fixa mer här hemma själv.

15 kommentarer:

 1. Sjukt jobbigt när avståndet gör att man inte kan delta på event. Men så är det nästan allt sker i Stockholm ju.

  SvaraRadera
 2. När det gäller författarträffar och releasepartyn så är det väl egentligen bara Stockholm som räknas. Tyvärr för oss som inte bor där.

  SvaraRadera
 3. Låter så spännande med agility ;)

  SvaraRadera
 4. Jag är inte heller mycket för bokliga event, men för mig är det inte avstånden som avgör.

  SvaraRadera
 5. Finns det inget lokalt bokevent längre upp i landet?
  Det är synd att det mesta händer i de större städerna kan jag i bland tycka!

  SvaraRadera
 6. Nä visst är det synd att det ska behöva bli så dyrt! Du får väl hålla utkik, kanske nån bokhandel eller nåt bibliotek anordnar nåt litet men trevligt?

  SvaraRadera
 7. Det är skönt att ha drömmar och rätt som det är slår de in.

  SvaraRadera
 8. Jag bor bara sex mil från Stockholm, men går nästan aldrig på bokevent i alla fall. Jag är litet för rastlös för att bara lyssna förutsättningslöst på exempelvis författarsamtal. Jag vill läsa på ordentligt i förväg i så fall, så att jag kan ställa frågor om sådant jag undrar över. Men helst vill jag bara vara hemma och läsa :)

  SvaraRadera
 9. orättvist att inte så mycket förläggs till norra delen av landet.
  du påminde mig om en sak. jag har alltid velat kunna bygga ett hus

  SvaraRadera
 10. Låter spännande med tävlingar för hundar.

  SvaraRadera
 11. Ibland så är vårt land väldigt långt...

  SvaraRadera
 12. Det skulle ju vara coolt om du blev stor inom agilityvärlden. Det är 15 år på ett naturbruksgymnasium som pratar men vad människor älskar att lära mer om hundar.

  SvaraRadera
 13. Realistisk behöver man inte vara. Jag bor i Stockholm (Farsta) men det är inte många bokliga event jag pallrar mig iväg till ändå. Bäst är det om det är något lokalt här på biblioteket.

  SvaraRadera
 14. Svarar typ som dig på fråga ett ;-)
  Bonusfrågan är svår... har ju sadlat om en gång redan och jag vet inte vad jag vill bli när jag blir stor =) OM jag inte led av beslutsångest och skulle kunna välja vilken katt som är snyggast (enligt standard) så skulle kattdomare vara intressant =D

  SvaraRadera

Månadsläsning [Juni - September 2023]

  28. Magnus Nordin - Midsommar morden   29. Roslund & Hellström - Tre minuter   30. Henning Mankell - Innan frosten  31. Jonas Moström ...