26 juli 2017

Liselotte Roll - Bröder

Handling
En kvinna hittas med halsen avskuren i sin lägenhet i Bredäng, spåren leder till hennes son, Joel Zander som nyligen släppts ut från fängelset men gått under jorden på uppmaning av sin bror, den framgångsrika men skrupelfria advokaten David. Samtidigt börjar Joels dotter få hotfulla meddelanden från en okänd avsändare. Nu måste Joel - samtidigt som han gömmer sig undan rättvisan hitta sin mammas mördare innan det är för sent och någonting händer även hans dotter. Men undan för undan upptäcker han att allt han har trott sig vet om sig själv och sin bror är byggt på en lögn och att skuggorna i deras förflutna har makten att ödelägga deras framtid.

Mina åsikter
Jag visste inte om att den här boken skulle komma men blev jätte glad när den dök upp som en överraskning på mailen, jag har tidigare läst två böcker av Liselotte Roll som är del ett och två i serien om Kalo och jag gillade dessa så hade förväntningar på den här boken även om den inte tillhör den serien. Jag tyckte det här boken var jätte bra, nästan allt i boken visade hur lite svart och vitt det kan vara, det var massor av gråazoner och ingen var bara ond utan det fanns goda och onda sidor hos alla, ja okej med ett undantag. Det här är inte en bok där man älskar massa karaktärer utan tvärtom, det var så många jag verkligen ogillade och blev irriterad på men det gjorde också att det var svårt att veta vad som skulle hända och vem som var skyldig till vad. En riktigt spännande bok där sidorna flög förbi och jag inte kunde sluta läsa förrän boken tog slut.
Betyg 5 av 5
Boken finnas att köpas på  adlibris bokus cdonharpercollins

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

I min brevlåda [September-Oktober 2023]

  Rec.ex:  0 Överraskning:  0  Köpta/Fått:  0  Rensat bort:  241 (lästa)     177  (olästa)   Lästa:  0 Sammanfattning:  Det rensades bort en...