Helgfrågan v. 26

Torsdag och i helgen är det fotbollscup här i stan, Pite summer games, så det är folk överallt och allting är slut överallt för bla norrmännen brukar länsa butikerna på allting som är billigare här. Men jag ser det som en bra möjlighet att kunna träna hundarna med mycket störning, och sen är det kyrkmarknad (vanlig marknad men i våran kyrkby) så dit måste man och handla lite samiskt glödkaka bland annat.

Men torsdag innebär ju att det är Mias helgfråga och idag tar hon upp en fråga som rör det som varit på tapeten på senaste, om bokbloggar håller på att dö ut och tas över av andra socialamedier istället, så frågan är Har ni Instagram eller Facebook? Vilket föredrar ni? Eller har ni någonting annat?

Jag har en privat facebook, eller det är nästan hundarnas för där har jag kontakt med andra som har finsk lapphund som bor i sverige och även övriga världen. Instagram där har jag två konton ett åt hundarna @svanstippen  Där kan man kika in på när vi tävlar och tränar och en och annan bild, men mest filmer från tävlingar. Sen har jag såklart en instagram åt mina böcker @bokraden där jag följer andra boknördar och även lite annat folk som dota/e-sports personer och andra intressanta instagramkonton.

Kommentarer

min facebook är också privat, böcker har jag i bokbloggen.
Ewa K sa…
Jag har två fb-konton, ett lite mer privat (men inte så privat längre) och en författarsida samt ett Instagramkonto av blandad karaktär. Har även Twitter men använder det inte.
Boklysten sa…
Jag har både Facebook och Instagram.
Benita sa…
Jag föredrar instagram
Bokdamen sa…
Bloggen finns på Facebook men jag är inte så aktiv, känner att tiden inte riktigt räcker till, men det kan ju ändras framöver...
Monika sa…
Facebook har jag bara till bloggen och egentligen mest för att kunna delta i nördiga bokgrejor :)
Ja, det kan jag tro att stan är full med folk nu, känner flera om är där på fotbollscup, och då är jag inte ens speciellt intresserad av fotboll..
Madde sa…
Facebook kan jag tycka är lite jobbigt med allt som folk delar i bland!
Instagram däremot gillar jag :)
Sara sa…
Min blogg finns bara som blogg och inte med på andra ställen. Privat finns jag på Fb men är inte aktiv alls.
Jag tycker nästan Facebook spelat ut sin roll, jag är mest inne för de grupper man är med i.
Åsa C sa…
Har noll koll på Instagram. Facebooksida till bokbloggen finns i varje fall, har sina fördelar. :)
Cissi sa…
Jag gillar både Instagram och Facebook. Men jag orkar sällan följa dem som har allt för mycket annat på sitt Instagram. Lite går bra men inte när 75 % handlar om annat än böcker.
Lena sa…
Tycker att Facebook har blivit så jobbigt. Det är så mycket skräp som dyker upp i flödet nuförtiden.
Mrs Calloway sa…
bloggen för böcker och Instagram för bilder. det är det jag använder mest

Populära inlägg i den här bloggen

Abdel Sellou - En oväntad vänskap

Anki Edvinsson - Lust att döda

Teen wolf ~ säsong 2