23 juni 2017

Bokbloggsjerka 23 – 26 juni

Midsommarafton och det är fredag, någonstans hade jag glömt bort att det var fredag idag. Jag har hunnit träna hund på morgonen och sedan myst med familjen och ätit gott och nu har lugnet lagt sig så det är dags för mig att göra jerkan. Idag undrar Annika vilken författare det finns flest böcker av i våra bokhyllor.

Bland de lästa böckerna faller det nog på Erica Spindler eller Alex Kava, är det bland alla böcker jag läser borde nog Stephen King ligga bra till. Ska man se vilken genre  jag har flest av så är det överlägset mest deckare/thriller.

7 kommentarer:

 1. Erica Spindler och Alex Kava var helt nya namn för mig. Stephen King känner jag förstås till men har inte läst något av. däremot har jag sett ett par filmer

  SvaraRadera
 2. Känner inte igen vare sig Erica Spindler eller Alex Kava, men nu blev jag nyfiken.

  SvaraRadera
 3. King är ju välkänd, böckerna är väl frekventerade och återigen hemmahörande i min bokhylla, men de andra två författarnamnen känner jag alls inte till. :)

  SvaraRadera
 4. Av Stephen King finns det många böcker även i vår bokhylla, men det är maken som samlar på hans böcker.

  SvaraRadera
 5. Jag har läst en del King, främst förr, men då var det mycket biblioteksböcker så dom lämnar ju inte kvar i ens egna hylla.

  SvaraRadera
 6. Av de tre var det bara King jag kände till.

  SvaraRadera

Johanna Mo - Svarta änkan

  Titel & Omslag Lite tråkigt omslag!  Handling Polisen Jakob Khalil plågas av skuldkänslor sedan ett vittne tog sitt liv rakt framför h...