26 maj 2017

Bokbloggsjerka 26 – 29 maj

Fredag och klämdag, sambon jobbar jag har en rejäl träningsvärk i benen och solen skiner, så egentid med båda barnen (den stora har ingen skola) så det här kommer bli en planerad mysdag. Sen blir det mys även med sambon hela helgen, ja okej han ska bygga på altanen, jag ska träna lite och ska även iväg på årets första loppis. Vad ska ni göra i helgen?
Oj just ja det var inte jag som skulle ha en fråga, det är ju Annika och Jerka time, och den här gången vill hon att vi ska avsluta meningen,
Om jag kunde bjuda min favorit karaktär på middag...


så skulle jag antagligen bjuda hem personen och vi skulle äta middag med min familj, vad jag skulle servera måste nog bli Pite Palt eftersom det är någonting vi har här och inte alla har smakat, dessutom med glass och varma hjortron till efterrätt. Plan B hade nog blivit att grilla älgkött och Plan C hade blivit att gå ut och äta thaimat.


8 kommentarer:

 1. Om jag vore bjuden hoppar jag över huvudrätten men förser mig rejält av desserten!

  SvaraRadera
 2. Pitepalt har jag aldrig ätit. Glass med varma hjortron låter smaskens!

  SvaraRadera
 3. svärdottern kan göre Pite palt ❤️

  SvaraRadera
 4. Glass med varma hjortron är inte dumt, fast gör förstås en glassvariant med fryst banan och kokosgrädde; varma hjortronen blandas med hackad röd chili och lite honung. Toppengott! Älgkött är förstås inte fy skam det heller. :)

  SvaraRadera
 5. är lite nyfiken på Pite - palt

  SvaraRadera
 6. Jag kommer gärna och äter pitepalt och glass med hjortron. Inte för att jag har smakat pitepalt, men någon gång ska ju vara den första, och om jag inte gillar det så kan jag ju äta desto mer hjortron!

  SvaraRadera
 7. Är inte så jätteförtjust i glass men just till hjorton går det ganska så bra :)

  SvaraRadera

Månadsläsning [Juni - September 2023]

  28. Magnus Nordin - Midsommar morden   29. Roslund & Hellström - Tre minuter   30. Henning Mankell - Innan frosten  31. Jonas Moström ...